Læg sveskerne i blød i spiritus, te, appelsinskal og fintrevet ingefær. Stil på køl i min. 8 timer.
Skræl og skær æblerne i tern, læg dem i en gryde med vaniljekorn, appelsinsaft, ingefær og sukker. Lad æblerne simre ved laveste blus, ca. 15 min., og afkøl.
Skær mango fri af kernen, læg stykkerne med skallen nederst, og snit tern i kødet. Vend skallen rundt, og frigør tern.
Læg makroner ned i glas, læg svesker ovenpå og lidt saft. Bland æblemos med mango, og læg det over.
Bland fromage frais/skyr med honning og vanilje, og hæld over.
Rist mandler på en tør pande, og pynt med dem.
Sund bonus:
Svesker hører til de mest immunforsvarsstyrkende frugter overhovedet. Mangoen, appelsinskallen og æblerne bidrager med flere sunde plantestoffer, også til dit immunforsvar. Mandlerne giver hjertevenlige fedtstoffer og understøtter med sit enorme indhold af E-vitamin dessertens immunforsvarsstyrkende kvaliteter.