Nektariner i vin

Dessert

15. juli 2015 af I FORM

4 personer

1 fl. italiensk rødvin
2 spsk. lyst rørsukker
Korn fra 1 stang vanilje
6 nektariner


Tilberedning

Vælg en tør eller halvtør vin, opløs sukkeret i vinen, og put vanilje i. Vask og skær frugterne i fine både, og læg dem nu i vinen. Stil på køl i et par timer, og anret frugterne i glas, og hæld vinen over. Du kan både spise frugten og drikke vinen.

Sund bonus:
Lidt rødvin er som bekendt godt for kredsløbet, og effekten forstærkes af nektarinernes mange C-vitaminer plus andre plantestoffer. Desuden er de få kalorier pr. 100 gram også et plus.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: