Nektariner i vin

Dessert

15. juli 2015 af I FORM-redaktionen

4 personer

1 fl. italiensk rødvin
2 spsk. lyst rørsukker
Korn fra 1 stang vanilje
6 nektariner


Tilberedning

Vælg en tør eller halvtør vin, opløs sukkeret i vinen, og put vanilje i. Vask og skær frugterne i fine både, og læg dem nu i vinen. Stil på køl i et par timer, og anret frugterne i glas, og hæld vinen over. Du kan både spise frugten og drikke vinen.

Sund bonus:
Lidt rødvin er som bekendt godt for kredsløbet, og effekten forstærkes af nektarinernes mange C-vitaminer plus andre plantestoffer. Desuden er de få kalorier pr. 100 gram også et plus.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: