Nektariner i vin

2,5 timer

Dessert

Nektariner i vin

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ fl. italiensk rødvin
  • 1 spsk. lyst rørsukker
  • Korn fra 1 stang vanilje
  • 3 nektariner

Tilberedning

Vælg en tør eller halvtør vin, opløs sukkeret i vinen, og put vanilje i. Vask og skær frugterne i fine både, og læg dem nu i vinen. Stil på køl i et par timer, og anret frugterne i glas, og hæld vinen over. Du kan både spise frugten og drikke vinen.

Sund bonus:

Lidt rødvin er som bekendt godt for kredsløbet, og effekten forstærkes af nektarinernes mange C-vitaminer plus andre plantestoffer. Desuden er de få kalorier pr. 100 gram også et plus.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background