Tiramisu med ribs

Dessert

15. juli 2015 af I FORM

4 personer

24 savoiardi (italienske kiks)
1 dl kold stærk kaffe
1 dl amaretto eller kahlua
4 pasteuriserede æggeblommer
90 g rørsukker
Korn af 1 stang vanilje
Revet skal fra 1 ubehandlet citron
200 g fromage frais
200 g mascarpone (italiensk friskost)
1 spsk. citronsaft
1 spsk. kakao
Små klaser med ribs


Tilberedning

Læg halvdelen af kiksene i et fad. Vælg gerne et, hvor der kan ligge 12 kiks i længden. Hæld halvdelen af kaffen og spiritussen over kiksene. Pisk æg med sukker, rør vanilje og citronskal i. Bland fromage frais, mascarpone og citronsaft, så det er ensartet. Bland nu med æggeblandingen, og hæld halvdelen over kiksene i fadet. Læg endnu et lag kiks, og hæld den sidste dl kaffe og spiritus over. Tilsæt resten af æggeblandingen. Stil kagen på køl 4-6 timer. Skær 4 stykker, drys med kakao gennem en sigte, og pynt med ribs.

Sund bonus:
Indeholder kun lidt fedt. Desserten er rig på immunforsvarsstyrkende C-vitamin og glimrer ved et højt indhold af knoglestyrkende kalcium.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: