Chokoladeis uden sukker og fløde

4 timer
157 kcal

Opskrift på sukkerfri, hjemmelavet chokoladeis, du kan komme i mål med uden at bruge ismaskine. Perfekt i en sprød vaffel eller et bæger.

Chokoladeis

CHOKOLADEIS i en nem udgave lavet med dadler og kakao.

© wichmann+bendtsen

Chokoladeis uden sukker og fløde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Personer

  • 166 g banan
  • 6½ g kakaopulver
  • 33 g dadler
  • ½ dl mælk
  • ⅓ knsp. flagesalt

Sådan gør du:

  • Blend alle ingredienser sammen, og kom i en aflang brødform.
  • Kom formen i fryseren i min. 4 timer, indtil massen har sat sig og kan formes til kugler.

TIP Salt giver en delikat kontrast til den søde is, men kun et ganske lille nip.

TIP Du kan tilsætte lidt vaniljepulver. Det fremhæver kakaosmagen.