Rødbedebrød med chiafrø

2 timer
148 kcal

Sæt kulør på brødet med røde beder.

Brød med rødbede

Rødbedebrød med chiafrø

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød = 20 skiver

  • 10 dl lunkent vand
  • 2 pak. gær
  • 6 spsk. chiafrø
  • 2 tsk. salt
  • 600 g rødbeder, revet
  • 1400 g hvedemel

Sådan laver du rødbedebrød

  • Rør vand og gær sammen.

  • Bland chiafrø, salt og rødbede sammen med gærblandingen.

  • Kom hvedemelet i lidt efter lidt under omrøring.

  • Dejen skal være ret klistret, så måske skal du ikke bruge alt melet.

  • Lad dejen hæve i 60 minutter, og hæld herefter dejen ud på en bageplade med bagepapir.

  • Bag brødet i 45-­50 minutter ved 175 grader varmluft, og lad det køle af på en rist.

Bonus-info!Du får 15 gram rødbede pr. skive