Sunde opskrifter Brød Rødbedebrø... Rødbedebrød med chiafrø 2 timer 148 kcal Sæt kulør på brødet med røde beder. Af Michelle Kristensen 13. april 2017 Rødbedebrød med chiafrø Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 brød = 20 skiver 10 dl lunkent vand 2 pak. gær 6 spsk. chiafrø 2 tsk. salt 600 g rødbeder, revet 1400 g hvedemel Sådan laver du rødbedebrød Rør vand og gær sammen. Bland chiafrø, salt og rødbede sammen med gærblandingen. Kom hvedemelet i lidt efter lidt under omrøring. Dejen skal være ret klistret, så måske skal du ikke bruge alt melet. Lad dejen hæve i 60 minutter, og hæld herefter dejen ud på en bageplade med bagepapir. Bag brødet i 45-50 minutter ved 175 grader varmluft, og lad det køle af på en rist. Bonus-info!Du får 15 gram rødbede pr. skive RødbederChiafrø