Rødbedebrød med chiafrø

2 timer
148 kcal

Sæt kulør på brødet med røde beder.

Brød med rødbede

Rødbedebrød med chiafrø

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød = 20 skiver

  • 10 dl lunkent vand
  • 2 pak. gær
  • 6 spsk. chiafrø
  • 2 tsk. salt
  • 600 g rødbeder, revet
  • 1400 g hvedemel

Sådan laver du rødbedebrød

  • Rør vand og gær sammen.
  • Bland chiafrø, salt og rødbede sammen med gærblandingen.
  • Kom hvedemelet i lidt efter lidt under omrøring.
  • Dejen skal være ret klistret, så måske skal du ikke bruge alt melet.
  • Lad dejen hæve i 60 minutter, og hæld herefter dejen ud på en bageplade med bagepapir.
  • Bag brødet i 45-50 minutter ved 175 grader varmluft, og lad det køle af på en rist.

Bonus-info!Du får 15 gram rødbede pr. skive


Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background