Luise Vindahl er den kvindelige part af parret bag Skandinaviens største vegetariske succeskoncept, Green Kitchen Stories, der udgiver grønne opskrifter i bogform, på apps og som blog. Spiser overvejende vegetarisk.

Bliv hverdagsvegetar

En ny grøn revolution er ved at slå igennem. Som hverdagsvegetar spiser du som vegetar i hverdagen og kødspiser i weekenden. Få madplanen her.

10. marts 2015 af Luise Vindahl og Michelle Kristensen

En grøn revolution

Det hele begyndte med Meatless Monday-bevægelsen i USA i 2003. Siden er antallet af semi-vegetarer, der vælger at spise vegetarisk en eller flere gange om ugen, bare vokset og vokset. Den nye tendens til at vælge kød fra eller skære ned på det skyldes ikke bare en voksende ansvarlighed over for kloden og dyrene. Det er nemlig overordentligt sundt at være vegetar. Også selv om man vælger at være det på deltid i stedet for at sige helt farvel til alle kødretter. Hvis du er fristet, kan du lade dig inspirere af vores semi-vegetar-opskrifter og drage fordel af vegetarkosten i hverdagen, samtidig med at du kan nyde fisk og kød i weekenden.


Du kan finde inspiration til flere vegetar-opskrifter her.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler