Bliv hverdagsvegetar

En ny grøn revolution er ved at slå igennem. Som hverdagsvegetar spiser du som vegetar i hverdagen og kødspiser i weekenden. Få madplanen her.

Luise Vindahl er den kvindelige part af parret bag Skandinaviens største vegetariske succeskoncept, Green Kitchen Stories, der udgiver grønne opskrifter i bogform, på apps og som blog. Spiser overvejende vegetarisk.

En grøn revolution

Det hele begyndte med Meatless Monday-bevægelsen i USA i 2003. Siden er antallet af semi-vegetarer, der vælger at spise vegetarisk en eller flere gange om ugen, bare vokset og vokset. Den nye tendens til at vælge kød fra eller skære ned på det skyldes ikke bare en voksende ansvarlighed over for kloden og dyrene. Det er nemlig overordentligt sundt at være vegetar. Også selv om man vælger at være det på deltid i stedet for at sige helt farvel til alle kødretter. Hvis du er fristet, kan du lade dig inspirere af vores semi-vegetar-opskrifter og drage fordel af vegetarkosten i hverdagen, samtidig med at du kan nyde fisk og kød i weekenden.
Du kan finde inspiration til flere vegetar-opskrifter her.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background