Grønkålsslaw med æbler

30 minutter
365,8 kcal

Nordisk slaw med grønkål, æbler og hasselnødder er perfekt til din vegetardag, men kan også bruges som tilbehør til kød.

Grønkålsslaw med æbler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 blade grønkål
  • 3 gulerødder – evt. lilla
  • 1 æbler
  • 50 g hasselnødder
  • 2 spsk. tahin (sesampasta)
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Vask grønkålen, og skær stænglerne af. Hak kålen fint.

  • Vask gulerødder og æbler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Rens æblerne, og skær dem i tynde både. Kom kål og gulerødder op i en stor skål.

  • Rist hasselnødderne ved medium varme på en pande, til de er gyldne. Hak nødderne groft.

  • Bland tahin, honning og citronsaft i en lille skål, og tilsæt vand under omrøring, indtil det har den ønskede konsistens.

  • Hæld dressingen over kålslawen, og massér dressingen ind i kålen.

  • Top med æbler og hasselnødder.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background