Grønkålsslaw med æbler

30 minutter
365,8 kcal

Nordisk slaw med grønkål, æbler og hasselnødder er perfekt til din vegetardag, men kan også bruges som tilbehør til kød.

Grønkålsslaw med æbler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 blade grønkål
  • 3 gulerødder – evt. lilla
  • 1 æbler
  • 50 g hasselnødder
  • 2 spsk. tahin (sesampasta)
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Vask grønkålen, og skær stænglerne af. Hak kålen fint.
  • Vask gulerødder og æbler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Rens æblerne, og skær dem i tynde både. Kom kål og gulerødder op i en stor skål.
  • Rist hasselnødderne ved medium varme på en pande, til de er gyldne. Hak nødderne groft.
  • Bland tahin, honning og citronsaft i en lille skål, og tilsæt vand under omrøring, indtil det har den ønskede konsistens.
  • Hæld dressingen over kålslawen, og massér dressingen ind i kålen.
  • Top med æbler og hasselnødder.

Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her