Pulled pork i kålwrap

Sund wrap med pulled pork, et sprødt kålblad som brød og spicy avocadospread.

6. marts 2015 af Luise Vindahl og Michelle Kristensen

Kålwrap med pulled pork

4 personer

4 spidskålsblade
2 røde bolsjebeder
2 gule bolsjebeder

Pulled pork

Ca. 1,2 kg nakkefilet
2 tsk. agavesirup
3 tsk. havsalt
3 tsk. paprika
tsk. chilipulver
1 tsk. spidskommen
1 tsk. cayennepeber

Avocadospread

2 små avocadoer
Kerner fra ½ granatæble
1 fed hvidløg
½ lille rødløg
½ frisk jalepeno (eller efter smag)
1 håndfuld frisk koriander
Saft og skal fra ¼ økocitron
¼ tsk. havsalt


Sådan laver du pulled pork

  • Dagen før Afpuds nakkefileten, og smør den herefter ind i agavesirup, rør krydderierne sammen, og smør nakkefileten ind i disse.
  • Pak den herefter ind i plastfolie, og læg den i køleskabet.
  • Næste morgen smøres et ildfast fad med olivenolie, og nakkefileten sættes 10 timer inden spisetid i en kold ovn, som sættes til 110 grader (ikke varmluft).
  • Alle ingredienserne til avocadospreaden gøres klar og blendes.
  • Bolsjebederne skæres i helt tynde skiver og dryppes med citron.
  • Riv kødet fra hinanden med 2 gafler, og anret det hele i et spidskålsblad, pynt evt. med jalapeno og spirer.
  • Rul det hele til en wrap.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: