Pulled pork i kålwrap
Sund wrap med pulled pork, et sprødt kålblad som brød og spicy avocadospread.
Sund wrap med pulled pork, et sprødt kålblad som brød og spicy avocadospread.
Dagen før Afpuds nakkefileten, og smør den herefter ind i agavesirup, rør krydderierne sammen, og smør nakkefileten ind i disse.
Pak den herefter ind i plastfolie, og læg den i køleskabet.
Næste morgen smøres et ildfast fad med olivenolie, og nakkefileten sættes 10 timer inden spisetid i en kold ovn, som sættes til 110 grader (ikke varmluft).
Alle ingredienserne til avocadospreaden gøres klar og blendes.
Bolsjebederne skæres i helt tynde skiver og dryppes med citron.
Riv kødet fra hinanden med 2 gafler, og anret det hele i et spidskålsblad, pynt evt. med jalapeno og spirer.
Rul det hele til en wrap.