Pulled pork i kålwrap

1,5 dag
449,5 kcal

Sund wrap med pulled pork, et sprødt kålblad som brød og spicy avocadospread.

Kålwrap med pulled pork

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 spidskålsblade
  • 1 røde bolsjebeder
  • 1 gule bolsjebeder

Pulled pork

  • kg nakkefilet
  • 1 tsk. agavesirup
  • 1½ tsk. havsalt
  • 1½ tsk. paprika
  • ½ tsk. chilipulver
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. cayennepeber

Avocadospread

  • 1 små avocadoer
  • Kerner fra ½ granatæble
  • ½ fed hvidløg
  • ¼ lille rødløg
  • ¼ frisk jalepeno (eller efter smag)
  • ½ håndfuld frisk koriander
  • Saft og skal fra ¼ økocitron
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Dagen før Afpuds nakkefileten, og smør den herefter ind i agavesirup, rør krydderierne sammen, og smør nakkefileten ind i disse.

  • Pak den herefter ind i plastfolie, og læg den i køleskabet.

  • Næste morgen smøres et ildfast fad med olivenolie, og nakkefileten sættes 10 timer inden spisetid i en kold ovn, som sættes til 110 grader (ikke varmluft).

  • Alle ingredienserne til avocadospreaden gøres klar og blendes.

  • Bolsjebederne skæres i helt tynde skiver og dryppes med citron.

  • Riv kødet fra hinanden med 2 gafler, og anret det hele i et spidskålsblad, pynt evt. med jalapeno og spirer.

  • Rul det hele til en wrap.