Pulled pork i kålwrap

Sund wrap med pulled pork, et sprødt kålblad som brød og spicy avocadospread.

Kålwrap med pulled pork

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 30 minutter

Tilberedningstid: 10 timer

Tid i alt: 1,5 dag - Trækketid: 1 dag

INGREDIENSER

4 spidskålsblade

2 røde bolsjebeder

2 gule bolsjebeder

Pulled pork

ca 1,2 kg nakkefilet

2 tsk. agavesirup

3 tsk. havsalt

3 tsk. paprika

1 tsk. chilipulver

1 tsk. spidskommen

1 tsk. cayennepeber

Avocadospread

2 små avocadoer

Kerner fra ½ granatæble

1 fed hvidløg

½ lille rødløg

½ frisk jalepeno (eller efter smag)

1 håndfuld frisk koriander

Saft og skal fra ¼ økocitron

¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Dagen før Afpuds nakkefileten, og smør den herefter ind i agavesirup, rør krydderierne sammen, og smør nakkefileten ind i disse.
  • Pak den herefter ind i plastfolie, og læg den i køleskabet.
  • Næste morgen smøres et ildfast fad med olivenolie, og nakkefileten sættes 10 timer inden spisetid i en kold ovn, som sættes til 110 grader (ikke varmluft).
  • Alle ingredienserne til avocadospreaden gøres klar og blendes.
  • Bolsjebederne skæres i helt tynde skiver og dryppes med citron.
  • Riv kødet fra hinanden med 2 gafler, og anret det hele i et spidskålsblad, pynt evt. med jalapeno og spirer.
  • Rul det hele til en wrap.

næringsindhold pr. person

Energi: 449,5 kcal

Protein: 30,8 g

Fedt: 27 g

Kulhydrat: 23,3 g

Kostfibre: 6,3 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: