Suppe med asparges og rejer

20 minutter
336 kcal

Er du løbet tør for idéer til aftensmaden, så prøv denne fantastiske aspargessuppe med rejer. Det tager ikke mere end 20 minutter.

Tallerken rejer og skål med suppe

Aspargessuppe med rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 bundt hvide asparges
  • 6 dl kyllinge- og grønsagsbouillon
  • 3 grønne asparges
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie
  • Havsalt
  • En kvist dild
  • 200 g håndpillede rejer

Sådan laver du aspargessuppe med rejer

  • Skræl de hvide asparges, og skær dem i mindre stykker.
  • Kog dem godt og vel møre i bouillonen i 8 minutter.
  • Vrik herefter de grønne asparges, og lad dem knække, hvor de naturligt knækker. Skær rodenderne til.
  • Kom de grønne asparges i suppen i et minut. Tag dem op, og del dem så på langs.
  • Blend suppen med koldpresset rapsolie, og smag den til med salt.
  • Anret suppen med grønne asparges, dild og rejer.