Sunde opskrifter Aftensmad Suppe med ... Suppe med asparges og rejer 20 minutter 336 kcal Er du løbet tør for idéer til aftensmaden, så prøv denne fantastiske aspargessuppe med rejer. Det tager ikke mere end 20 minutter. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 2. juli 2016 Aspargessuppe med rejer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 bundt hvide asparges 6 dl kyllinge- og grønsagsbouillon 3 grønne asparges 2 spsk. koldpresset rapsolie Havsalt En kvist dild 200 g håndpillede rejer Sådan laver du aspargessuppe med rejer Skræl de hvide asparges, og skær dem i mindre stykker. Kog dem godt og vel møre i bouillonen i 8 minutter. Vrik herefter de grønne asparges, og lad dem knække, hvor de naturligt knækker. Skær rodenderne til. Kom de grønne asparges i suppen i et minut. Tag dem op, og del dem så på langs. Blend suppen med koldpresset rapsolie, og smag den til med salt. Anret suppen med grønne asparges, dild og rejer. SkaldyrAspargesSuppeRejer