Tallerken rejer og skål med suppe
© Wichmann+bendtsen

Suppe med asparges og rejer

Er du løbet tør for idéer til aftensmaden, så prøv denne fantastiske aspargessuppe med rejer. Det tager ikke mere end 30 minutter.

3. juli 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Aspargessuppe med rejer 

2 personer

2 bundter hvide asparges
6 dl kyllinge- og grønsagsbouillon
3 grønne asparges
2 spsk. koldpresset rapsolie
Havsalt
En kvist dild
200 g håndpillede rejer

Sådan laver du aspargessuppe med rejer

  • Skræl de hvide asparges, og skær dem i mindre stykker. 
  • Kog dem godt og vel møre i bouillonen i 8 minutter.
  • Vrik herefter de grønne asparges, og lad dem knække, hvor de naturligt knækker. Skær rodenderne til.
  • Kom de grønne asparges i suppen i et minut. Tag dem op, og del dem så på langs.
  • Blend suppen med koldpresset rapsolie, og smag den til med salt. 
  • Anret suppen med grønne asparges, dild og rejer.

Næringsindhold i aspargessuppe pr. portion

Energi: 336 kcal
Protein: 29,9 g
Fedt: 15,6 g

Kulhydrat: 24,2 g

Kostfibre: 9,5 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler