Aspargessuppe med rejer
2 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 10 minutter
Tid i alt: 20 minutter
INGREDIENSER
2 bundt hvide asparges
6 dl kyllinge- og grønsagsbouillon
3 grønne asparges
2 spsk. koldpresset rapsolie
Havsalt
En kvist dild
200 g håndpillede rejer
Sådan laver du aspargessuppe med rejer
- Skræl de hvide asparges, og skær dem i mindre stykker.
- Kog dem godt og vel møre i bouillonen i 8 minutter.
- Vrik herefter de grønne asparges, og lad dem knække, hvor de naturligt knækker. Skær rodenderne til.
- Kom de grønne asparges i suppen i et minut. Tag dem op, og del dem så på langs.
- Blend suppen med koldpresset rapsolie, og smag den til med salt.
- Anret suppen med grønne asparges, dild og rejer.
Næringsindhold i aspargessuppe pr. portion
Energi: 336 kcal
Protein: 29,9 g
Fedt: 15,6 g
Kulhydrat: 24,2 g
Kostfibre: 9,5 g