Tallerken rejer og skål med suppe
© Wichmann+bendtsen

Suppe med asparges og rejer

Er du løbet tør for idéer til aftensmaden, så prøv denne fantastiske aspargessuppe med rejer. Det tager ikke mere end 20 minutter.

Aspargessuppe med rejer

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

2 bundt hvide asparges

6 dl kyllinge- og grønsagsbouillon

3 grønne asparges

2 spsk. koldpresset rapsolie

Havsalt

En kvist dild

200 g håndpillede rejer

Sådan laver du aspargessuppe med rejer

  • Skræl de hvide asparges, og skær dem i mindre stykker.
  • Kog dem godt og vel møre i bouillonen i 8 minutter.
  • Vrik herefter de grønne asparges, og lad dem knække, hvor de naturligt knækker. Skær rodenderne til.
  • Kom de grønne asparges i suppen i et minut. Tag dem op, og del dem så på langs.
  • Blend suppen med koldpresset rapsolie, og smag den til med salt.
  • Anret suppen med grønne asparges, dild og rejer.

Næringsindhold i aspargessuppe pr. portion

Energi: 336 kcal

Protein: 29,9 g

Fedt: 15,6 g

Kulhydrat: 24,2 g

Kostfibre: 9,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: