Tallerken med tomatsuppe
© Wickmann+bendtsen

Kold tomatsuppe med topping

Orker du heller ikke at lave mad i flere timer efter en lang arbejdsdag? Denne suppe er himmelsk og tager kun 30 minutter at lave.

16. juni 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Kold tomatsuppe med agurk og peberfrugt 

2 personer

1 agurk
½ rød peberfrugt

½ gul peberfrugt
6 san marzano-tomater
½ rød chili
½ grøn chili
6 dl tomatjuice
1 fed hvidløg
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Havsalt og kværnet sort peber

Et par kviste basilikum

Sådan laver du tomatsuppe med topping

  • Del agurken på langs, skrab kernerne fra med en teske, og skær kødet i små, fine tern.
  • Skær peberfrugt­kødet i lignende små fine tern. 
  • Del tomaterne på langs, skrab kernerne ud med en teske, og skær kødet i små, fine tern.
  • Skær chilierne i meget små, fine tern. 
  • Bland tomatjuicen med det grønne fyld, olie og et fed hvidløg, der er delt på langs, og smag suppen til med salt og peber. 
  • Stil suppen på køl.
  • Fjern de to halve hvidløgsfed, inden suppen serveres med fintskåret basilikum. 

Næringsindhold i tomatsuppe med topping pr. portion

Energi: 270 kcal

Protein: 6,7 g

Fedt: 13,4 g

Kulhydrat: 35 g
Kostfibre: 7,8 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler