Kold tomatsuppe med topping

25 minutter
270 kcal

Orker du heller ikke at lave mad i flere timer efter en lang arbejdsdag? Denne suppe er himmelsk og tager kun 30 minutter at lave.

Tallerken med tomatsuppe

Kold tomatsuppe med agurk og peberfrugt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 agurk
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ gul peberfrugt
  • 6 san marzano-tomater
  • ½ rød chili
  • ½ grøn chili
  • 6 dl tomatjuice
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Et par kviste basilikum

Sådan laver du tomatsuppe med topping

  • Del agurken på langs, skrab kernerne fra med en teske, og skær kødet i små, fine tern.
  • Skær peberfrugt­kødet i lignende små fine tern.
  • Del tomaterne på langs, skrab kernerne ud med en teske, og skær kødet i små, fine tern.
  • Skær chilierne i meget små, fine tern.
  • Bland tomatjuicen med det grønne fyld, olie og et fed hvidløg, der er delt på langs, og smag suppen til med salt og peber.
  • Stil suppen på køl.
  • Fjern de to halve hvidløgsfed, inden suppen serveres med fintskåret basilikum.

LÆS OGSÅ: Er tomatsuppe sundt?