Kyllingesalat med frugt og grønt

30 minutter
380 kcal

Denne friske kyllingesalat er perfekt til en hver lejlighed. Og så tager den kun 30 minutter at lave.

Tallerken med salat

Salat med kylling, jordbær og pinjekerner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 spsk. pinjekerner
  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • 2 hjertesalater
  • 100 g salat, fx romaine, rød egeblad og lignende
  • 10 jordbær
  • 2 spsk. dressing

Dressing

  • 1 spsk. dijonsennep
  • dl rødvinseddike/æbleeddike
  • 2 dl olie, valnødde-, avocado-, oliven- eller rapsolie
  • Havsalt og kværnet sort peber

Sådan laver du kyllingesalat med frugt og grønt

  • Rist kernerne på en tør pande.

  • Steg kyllingebrystet i olie, først ved høj varme, gyldent på begge sider, og færdigt ved middelvarme, ca. 7-8 minutter på hver side.

  • Giv det færdigstegte bryststykke et drys salt, og lad det afkøle.

  • Gør salaterne i stand, del dem som ønsket, skyl og slyng dem tørre.

  • Gør jordbær i stand, og del dem i halve eller kvarter.

  • Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber.

  • Anret salaten med skiver af kylling, bær og pinje­kerner, og dryp med dressingen, eller server den “on-the-side”.