Sunde opskrifter Aftensmad Kyllingesa... Kyllingesalat med frugt og grønt 30 minutter 380 kcal Denne friske kyllingesalat er perfekt til en hver lejlighed. Og så tager den kun 30 minutter at lave. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 12. juli 2016 Salat med kylling, jordbær og pinjekerner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 spsk. pinjekerner 2 kyllingebrystfileter 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt 2 hjertesalater 100 g salat, fx romaine, rød egeblad og lignende 10 jordbær 2 spsk. dressing Dressing 1 spsk. dijonsennep dl rødvinseddike/æbleeddike 2 dl olie, valnødde-, avocado-, oliven- eller rapsolie Havsalt og kværnet sort peber Sådan laver du kyllingesalat med frugt og grønt Rist kernerne på en tør pande. Steg kyllingebrystet i olie, først ved høj varme, gyldent på begge sider, og færdigt ved middelvarme, ca. 7-8 minutter på hver side. Giv det færdigstegte bryststykke et drys salt, og lad det afkøle. Gør salaterne i stand, del dem som ønsket, skyl og slyng dem tørre. Gør jordbær i stand, og del dem i halve eller kvarter. Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber. Anret salaten med skiver af kylling, bær og pinjekerner, og dryp med dressingen, eller server den “on-the-side”. SalatKyllingJordbær