Squash-spaghetti med spicy tomatsovs og linseboller
Vi elsker plantefars! Lav det fx til "kødboller" som i denne ret, hvor de serveres med tomatsovs og squashspaghetti for et ægte, vegetarisk Lady og Vagabonden måltid. Velbekomme!
Vi elsker plantefars! Lav det fx til "kødboller" som i denne ret, hvor de serveres med tomatsovs og squashspaghetti for et ægte, vegetarisk Lady og Vagabonden måltid. Velbekomme!
VEGETAR-KØDBOLLER? Erstat kødet med linser, som også er propfyldt med proteiner
Kom linser i en skål, og mos med en gaffel. Tilsæt de resterende ingredienser til bollerne, og rør sammen til en fars.
Form 12 boller. Steg i 10 min. på hver side, til de er gennemstegte og sprøde.
Lav squashpasta med en spiralizer, et juliennejern eller en kartoffelskræller.
Snit løg fint, og riv gulerod groft. Opvarm olie i en lille gryde, og sautér løg, hvidløg og gulerod i 5 min. Tilsæt de øvrige ingredienser til tomatsovsen, og bring i kog. Lad sovsen simre ved lav varme i 20 min. Smag til med salt og peber.
Servér squashpasta med tomatsovs, linseboller og evt. lidt ekstra frisk basilikum og revet parmesan.
TIP! Lav ikke linse bollerne alt for store, ellers risikerer du, at de bliver klæge.