Squash-pasta sparer dig for mange kalorier

Du behøver ikke skippe pastaen, hvis du gerne vil smide et par kilo. Byt blot den traditionelle pasta ud med squash-pasta – så kan du nyde alle dine favoritretter og samtidig spare kalorier. Vi har redskabet, du skal bruge!

squash-pasta med tomatsovs

SQUASH-PASTA Med en spiralizer kan du forvandle squash til grøntsagsspaghetti, der er langt sundere end den traditionelle slags. LIGE NU kan du få en elektrisk spiralizer sammen med dit abonnement på I FORM.

Pasta smager fantastisk og kan varieres i det uendelige. Særligt i travle børnefamilier er det fristende at ty til den italienske spise, som er nem at tilberede og et hit hos de fleste børn. Hvis du gerne vil tabe et par kilo, er de gyldne skruer og penne dog ikke din bedste allierede. Men hvis du bytter den traditionelle pasta ud med squash-pasta, kan du spare kalorier og stadig nyde alle dine yndlingsretter.

Med en elektrisk spiralizer kan du lynhurtigt lave squash-pasta – lige nu får du den for KUN 149 kr.

Squash-pasta versus almindelig pasta

Den helt store årsag til, at du skal vælge squash-pasta fremfor almindelig pasta, er, at der er langt færre kalorier i squash. I 100 g traditionel, kogt pasta er der 128 kcal mod kun 17 kcal i en tilsvarende mængde squash-pasta. Du sparer derfor hele 111 kcal pr. 100 g ved at vælge squash-pasta frem for traditionel pasta.

Tab dig med squash-pasta

Den store forskel i kalorieindholdet skyldes især, at der er mange flere kulhydrater i pasta. I 100 g kogt pasta får du 27 g kulhydrater, mens der kun er 2,6 g i 100 g squash. Du sparer derfor dig selv for en masse kulhydrater ved at vælge squash-pasta.

De fleste af os spiser omkring 100 gram pasta til et aftensmåltid. Hvis du spiser den mængde pasta eller anden type stivelse som ris og kartofler hver dag, kan du faktisk ved at skifte til squash-pasta opnå en kaloriebesparelse, der gør, at du taber 0,5 kg fedt om måneden.

Stik mig redskabet, der kan spare mig for en masse kalorier!

Squash-pasta har flere næringsstoffer

Udover at du sparer kalorier og kulhydrater, så får du også flere næringsstoffer, når du vælger squash-pasta fremfor traditionel pasta. Squashen indeholder nemlig både lidt A-vitamin og C-vitamin samt mere folat og kalium. Endnu en fordel ved at vælge squash-pasta er, at du lettere kommer op på de anbefalede seks stykker frugt og grønt dagligt.

Tip: Hvis du vil have ekstra mæthed, kan du evt. blande din grøntsagsspaghetti med fuldkornspasta.

Hvordan laver man squash-pasta?

En elektrisk spiralizer er din bedste ven, når du skal lave squash-pasta. Med det lille køkkenredskab i hånden kan du lynhurtigt og nemt trylle squash og andre grøntsager som gulerod og rødbede om til sund grøntsagsspaghetti. Og lige nu kan du faktisk få det smarte redskab til en superskarp pris, når du bestiller et abonnement på I FORM.

Få en elektrisk spiralizer med vild rabat – spar 80 %!

Så genial er din nye elektriske spiralizer

  • Den er elektrisk. Du sparer kræfter, og dine grøntsager er klar på rekordtid.

  • 4 forskellige blade. Skal dine strimler være tynde eller tykke? Du skifter nemt mellem bladene.

  • Stor opsamlings-bøtte. Den rummelige skål under spiralizeren gør, at du kan strimle løs.

  • Nem at skille ad. Når du er færdig, tager det kun et øjeblik at skille spiralizeren ad, så du er hurtigt videre.

  • Kan gå i opvaskemaskinen. Alt undtagen bladene tåler opvaskemaskine, så rengøring er intet problem.

Se den elektriske spiralizer i videoen her:

MEN dit tilbud består faktisk ikke blot af spiralizeren – glæd dig til at modtage hele 3 ting:

  • Elektrisk spiralizer – den perfekte genvej til mere grønt.
  • Tillægget “Grønne livretter – med spiralizer”. Det digitale hæfte indeholder 10 lækre, grønne opskrifter, hvor du skal bruge spiralizeren. Glæd dig til at servere italienske kødboller med squash-spaghetti, bagt laks med grøntsagspasta og andre opgraderede klassikere, som hele familien vil elske. Vi viser dig de bedste og mest velsmagende alternativer til ris, pasta og kartofler og gør dig klogere på, hvorfor din krop jubler, når du skærer ned på de hvide kulhydrater og op for de grønne.
  • 4 nr. af I FORM – Danmarks bedste sundhedsmagasin. Vores vigtigste mission er at gøre det nemt, sjovt og overskueligt at leve sundt. I hvert nummer booster vi din motivation med lækre opskrifter, effektive øvelser og masser af ekspertråd til at passe på kroppen, bevæge dig mere og løfte din livsglæde. Du får 4 numre leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.
    Newsletter background