(30-40 min. uden opsyn)
2 personer
1 tsk. jordnøddeolie eller solsikkeolie
1 chili i ringe
2 fed hvidløg, hakket
1 spsk. marokkansk kryddermix
1 dl yoghurt
1 tsk. mørk balsamicoeddike
Saften af ½ citron
2 courgetter, skåret i tykke skiver
Salt og peber
Ca. ¼ blomkålshoved i mindre buketter
200 g tomatsovs i glas
2 dl vand
120 g grønne linser
200 g småbladet spinat
Vil du spise mere vegetarisk til aftensmad? Find flere sunde vegetar opskrifter her
Sådan gør du
- Drys courgettestykkerne med salt. Kom olien i en stor gryde, og svits chili, hvidløg og kryddermix i 2 min. Tilsæt balsamicoeddike.
- Kom courgetterne ned i gryden, og lad dem få lidt farve. Tilsæt så citron og yoghurt. Skru ned, og tilsæt resten undtagen spinaten.
- Lad simre under låg ved lav varme i ca. 30-40 min.
- Smag til, og vend spinaten i 3 min. før servering.