Sunde opskrifter Aftensmad Hurtig grø... Hurtig grønsagsgryde til sprinteren 50 minutter 415 kcal Spicy! Hurtig gryde med blomkål, linser og chili til 5 kilometerturen Af I FORM-redaktionen 23. januar 2013 Hurtig grønsagsgryde Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 tsk. jordnøddeolie eller solsikkeolie 1 chili i ringe 2 fed hvidløg, hakket 1 spsk. marokkansk kryddermix 1 dl yoghurt 1 tsk. mørk balsamicoeddike Saften af ½ citron 2 courgetter, skåret i tykke skiver Salt og peber ¼ blomkålshoved i mindre buketter 200 g tomatsovs i glas 2 dl vand 120 g grønne linser 200 g småbladet spinat Sådan gør du Drys courgettestykkerne med salt. Kom olien i en stor gryde, og svits chili, hvidløg og kryddermix i 2 min. Tilsæt balsamicoeddike. Kom courgetterne ned i gryden, og lad dem få lidt farve. Tilsæt så citron og yoghurt. Skru ned, og tilsæt resten undtagen spinaten. Lad simre under låg ved lav varme i ca. 30-40 min. Smag til, og vend spinaten i 3 min. før servering. LÆS OGSÅ: Aftensmad på max 30 minutter KålVegetar-opskrifterChiliBlomkålSquashLinserSpinat