100
g
salat, her en blanding af radicchio, frisé og hjertesalat
4
spsk.
granatæblekerner
2
spsk.
vinaigrette
100
g
blåbær
100
g
feta
Vinaigrette:
1
spsk.
dijonsennep
½
dl
hvidvinseddike
1
dl
ekstra jomfruolivenolie
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
Evt. tilbehør:
2
skiv.
fuldkornsrugbrød
Sådan gør du
Rist valnøddekerner let på en tør stegepande.
Snit spidskål fint, og riv eller snit salaterne i passende stykker.
Skær granatæblet tværs over, og hold en halvdel ad gangen ind over en skål, mens du banker på skallen med en ske – det får kernerne til at løsne sig. Sørg for at have et forklæde på, for det kan godt sprøjte.
Ryst eller pisk vinaigretten grundigt sammen, og smag til.
Mix kål og salat, anret det i en skål eller på to tallerkener, og dryp med vinaigretten.
Anret salaten med valnødder, granatæblekerner, blåbær og smuldret feta.