Sunde opskrifter Aftensmad Sensommers... Sensommersalat med avocado, blommer og rejer 25 minutter Lækker salat med grønne blommer og asiatisk inspireret dressing. Af Michelle Kristensen 19. juli 2016 Brug sensommerens frugter og grøntsager til at pifte dine salater op. Sensommersalat med avocado, blommer og rejer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ¼ krølsalathoved (110 g) 50 g grønne blommer u. sten ½ hoved radicchio (220 g) 4 store radiser (100 g) 1 store avocadoer 200 g tigerrejer tsk. friskhakket chili ½ tsk. olivenolie Dressing ¼ dl mandelsmør (alt. jordnøddesmør) 2 spsk. vand ½ spsk. tamari ½ knsp. stevia ½ spsk. æblecider ¼ tsk. frisk, knust ingefær Sådan gør du Pil tigerrejerne. Put olie og finthakket chili på panden, og steg rejerne i 5 min. Skyl alle grønsager og blommerne. Skær radicchioen fint, og skær resten af grønsagerne samt frugten som ønsket. Put alle ingredienserne til dressingen ned i en foodprocessor, og kør rundt, til massen er ensartet. Anret alle grønsager og blommer, fordel rejerne ovenpå, og slut til sidst af med dressingen. SkaldyrRadiserAvocadoRejerBlommer