Brug sensommerens frugter og grøntsager til at pifte dine salater op.

Sensommersalat med avocado, blommer og rejer

Lækker salat med grønne blommer og asiatisk inspireret dressing.

20. juli 2016 af Michelle Kristensen

4 personer

½ krølsalathoved (110 g)
100 g grønne blommer u. sten
1 hoved radicchio (220 g)
8 store radiser (100 g)
2 store avocadoer
400 g tigerrejer
ⁱ⁄₅ tsk. friskhakket chili
1 tsk. olivenolie

Elsker du også avocado? Se her, hvorfor du kan spise løs af den grønne stenfrugt

Dressing

½ dl mandelsmør (alt. jordnøddesmør)
4 spsk. vand
1 spsk. tamari
1 knivspids stevia
1 spsk. æblecider
½ tsk. frisk, knust ingefær

Sådan gør du

  • Pil tigerrejerne. Put olie og finthakket chili på panden, og steg rejerne i 5 min.
  • Skyl alle grønsager og blommerne. Skær radicchioen fint, og skær resten af grønsagerne samt frugten som ønsket.
  • Put alle ingredienserne til dressingen ned i en foodprocessor, og kør rundt, til massen er ensartet.
  • Anret alle grønsager og blommer, fordel rejerne ovenpå, og slut til sidst af med dressingen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler