Sensommersalat med avocado, blommer og rejer

25 minutter

Lækker salat med grønne blommer og asiatisk inspireret dressing.

Brug sensommerens frugter og grøntsager til at pifte dine salater op.

Sensommersalat med avocado, blommer og rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ¼ krølsalathoved (110 g)
  • 50 g grønne blommer u. sten
  • ½ hoved radicchio (220 g)
  • 4 store radiser (100 g)
  • 1 store avocadoer
  • 200 g tigerrejer
  • tsk. friskhakket chili
  • ½ tsk. olivenolie

Dressing

  • ¼ dl mandelsmør (alt. jordnøddesmør)
  • 2 spsk. vand
  • ½ spsk. tamari
  • ½ knsp. stevia
  • ½ spsk. æblecider
  • ¼ tsk. frisk, knust ingefær

Sådan gør du

  • Pil tigerrejerne. Put olie og finthakket chili på panden, og steg rejerne i 5 min.

  • Skyl alle grønsager og blommerne. Skær radicchioen fint, og skær resten af grønsagerne samt frugten som ønsket.

  • Put alle ingredienserne til dressingen ned i en foodprocessor, og kør rundt, til massen er ensartet.

  • Anret alle grønsager og blommer, fordel rejerne ovenpå, og slut til sidst af med dressingen.