Quesadillas med svampe og spinat

40 minutter
421 kcal

Nyd mexikansk mad med god samvittighed.

Quesadillas med svampe og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 løg
  • 600 g markchampignoner
  • 2 tsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 4 fed hvidløg
  • 400 g frisk spinat
  • 6 blommetomater
  • 30 g parmesan
  • 70 g quesadillas

Tilberedning

Steg hakket løg og rensede svampe i skiver i lidt olie, til det slipper vand. Tilsæt salt og peber og hakket hvidløg. Lad det simre 15 min. Kom skyllet spinat ved, og lad den falde sammen og afgive væde. Kog uden låg, så væden fordamper. Hvis ikke al væden forsvinder, så læg det hele i en sigte til afdryp. Vend hakkede tomater og lidt revet ost i svampeblandingen. Læg blandingen oven på quesadillas, som er et orientalsk fladbrød med krydderier og minder om en hvedetortilla - og server.

Derfor er den sund:

Her er tale om en rigtig antioxidantbombe, der beskytter dig mod alvorlige sygdomme som fx kræft. Retten imponerer desuden med sit tårnhøje jernindhold, som giver dig energi. Også indholdet af K-vitamin og folat er meget højt - begge har en central betydning for kroppens cellefunktion.


Newsletter background