Quesadillas med svampe og spinat

Nyd mexikansk mad med god samvittighed.

1. september 2007 af I FORM

1 person

1 løg
300 g markchampignoner
1 tsk. olivenolie
Salt
Peber
2 fed hvidløg
200 g frisk spinat
3 blommetomater
15 g parmesan
35 g quesadillas


Tilberedning

Steg hakket løg og rensede svampe i skiver i lidt olie, til det slipper vand. Tilsæt salt og peber og hakket hvidløg. Lad det simre 15 min. Kom skyllet spinat ved, og lad den falde sammen og afgive væde. Kog uden låg, så væden fordamper. Hvis ikke al væden forsvinder, så læg det hele i en sigte til afdryp. Vend hakkede tomater og lidt revet ost i svampeblandingen. Læg blandingen oven på quesadillas, som er et orientalsk fladbrød med krydderier og minder om en hvedetortilla - og server.

Derfor er den sund:
Her er tale om en rigtig antioxidantbombe, der beskytter dig mod alvorlige sygdomme som fx kræft. Retten imponerer desuden med sit tårnhøje jernindhold, som giver dig energi. Også indholdet af K-vitamin og folat er meget højt - begge har en central betydning for kroppens cellefunktion.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: