Pasta med grov valnøddepesto

15 minutter
603 kcal

Mangler du inspiration til sund aftensmad? Og har du en for travl hverdag til at stå i køkkenet i flere timer? Så er der råd at hente her! Pasta med grov valnøddepesto tager kun 15 minutter at lave og er både sund og smagfuld.

Tallerken med pasta og tomat

Pasta med grov valnøddepesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g cherrytomater, gerne blandede farver
  • 150 g fuldkornspasta
  • 40 g valnøddekerner
  • 1 bundt bredbladet persille
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. ekstra jomfru­olivenolie
  • Havsalt og kværnet peber
  • Høvlet parmesanost

Sådan laver du pasta med grov valnøddepesto

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Læg tomaterne et ovnfast fad, og bag dem i 10 minutter.
  • Kog pastaen efter emballagens anvisning i rigeligt vand, saltet med 1 tsk. pr. liter vand.
  • Rist valnødderne let på en tør pande, og hak dem.
  • Hak persille og hvidløg groft, bland det med olie og lidt salt, og krydr med sort peber.
  • Anret pastaen med den grove pesto: nødder, persille, hvidløg og olie samt de bagte tomater på to tallerkner.
  • Høvl lidt parmesanost hen over hver portion.

LÆS OGSÅ:Tab dig med squash-pasta