Kålwraps: Funky dog

20 minutter

Hotdog med rødkål, kyllingepølser, rød peber, cornichoner, forårsløg og sennepsdressing.

Funky dog

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 store rødkålsblade
  • 4 Hanegal kyllingepølser (eller andre magre pølser)
  • ½ rød peberfrugt i tern
  • fintsnittede forårsløg
  • 6 cornichoner delt i halve

Sennepsdressing

  • ½ spsk. dijonsennep
  • ½ tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. skyr
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ fed knust hvidløg
  • Havsalt + friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rist pølserne på panden.

  • Put alle ingredienserne til dressingen i en skål, og pisk den sammen.

  • Tag de fire spidskålsblade, og skær den hårde stilk af. Placer to pølser på hvert blad inde i midten, og forestil dig, bladet er et pølsebrød.

  • Hæld dressingen over pølsen, og fordel peberfrugt, forårsløg og cornichoner ovenpå.

LÆS OGSÅ: 9 sunde og lækre rødkålssalater