Funky dog i lilla spidskålswrap

20 minutter
586 kcal

Hotdog med spidskål, kyllingepølser, rød peber, cornichoner, forårsløg og sennepsdressing.

Funky dog i lilla spidskålswrap, opskrift

Funky dog i lilla spidskålswrap

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 spidskålsblade, store og gerne lilla
  • 4 kyllingepølser eller andre magre pølser
  • ½ peberfrugt, rød
  • forårsløg
  • 6 cornichoner

Sennepsdressing:

  • ½ spsk. dijonsennep
  • ½ tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. skyr
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ fed hvidløg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Rist pølserne på en stegepande.
  • Pres hvidløget, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen. Rør den sammen.
  • Skær peberfrugt i strimler, snit forårsløg fint, dryp cornichonerne af, og del dem på langs.
  • Tag de fire spidskålsblade, og skær den nederste, hårde del af stilken af.
  • Placér to pølser på midten af hvert kålblad. Hæld dressing på hver pølse, og fordel peberfrugt, forårsløg og cornichoner ovenpå.

LÆS OGSÅ: 9 sunde og lækre rødkålssalater

TIP! Du kan bruge de fleste kålblade som “pølsebrød”, men lilla spidskål eller rødkål er superflotte.