Sunde opskrifter Aftensmad Funky dog ... Funky dog i lilla spidskålswrap 20 minutter 586 kcal Hotdog med spidskål, kyllingepølser, rød peber, cornichoner, forårsløg og sennepsdressing. Af I FORM-redaktionen 27. december 2012 Funky dog i lilla spidskålswrap Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 spidskålsblade, store og gerne lilla 4 kyllingepølser eller andre magre pølser ½ peberfrugt, rød 1½ forårsløg 6 cornichoner Sennepsdressing: ½ spsk. dijonsennep ½ tsk. akaciehonning 1 spsk. skyr ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie ½ fed hvidløg Havsalt Sort peber, friskkværnet Sådan gør du Rist pølserne på en stegepande. Pres hvidløget, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen. Rør den sammen. Skær peberfrugt i strimler, snit forårsløg fint, dryp cornichonerne af, og del dem på langs. Tag de fire spidskålsblade, og skær den nederste, hårde del af stilken af. Placér to pølser på midten af hvert kålblad. Hæld dressing på hver pølse, og fordel peberfrugt, forårsløg og cornichoner ovenpå. LÆS OGSÅ: 9 sunde og lækre rødkålssalater TIP! Du kan bruge de fleste kålblade som “pølsebrød”, men lilla spidskål eller rødkål er superflotte. WrapsPeberfrugtSkyrLow carbSpidskål