Kålwraps: Funky dog

Hotdog med rødkål, kyllingepølser, rød peber, cornichoner, forårsløg og sennepsdressing.

Funky dog

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

4 store rødkålsblade

8 Hanegal kyllingepølser (eller andre magre pølser)

1 rød peberfrugt i tern

3 fintsnittede forårsløg

12 cornichoner delt i halve

Sennepsdressing

1 spsk. dijonsennep

1 tsk. akaciehonning

2 spsk. skyr

1 spsk. olivenolie

1 fed knust hvidløg

Havsalt + friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rist pølserne på panden.
  • Put alle ingredienserne til dressingen i en skål, og pisk den sammen.
  • Tag de fire spidskålsblade, og skær den hårde stilk af. Placer to pølser på hvert blad inde i midten, og forestil dig, bladet er et pølsebrød.
  • Hæld dressingen over pølsen, og fordel peberfrugt, forårsløg og cornichoner ovenpå.

LÆS OGSÅ: 9 sunde og lækre rødkålssalater

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: