One pot-kylling med bønner og brune ris

3 timer
475 kcal

Skal der laves en overkommelig aftensmad? Så er denne one pot det rette valg. Bliver der noget til overs, har du mad til morgendagens frokost, hvor denne ret smager mindst lige så godt.

One pot med kylling og ris

EKSTRA SMAG – smør kyllingen med en lækker marinade

© wichmann+bendtsen

One pot-kylling med bønner og brune ris

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. paprika
  • ¾ tsk. timian
  • ½ tsk. hvidløgspulver
  • ¼ tsk. chilipulver
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 kyllingefileter
  • ½ løg
  • ¼ blomkål
  • 1 dl brune ris
  • ½ ds. sorte bønner
  • 325 ml kyllingebouillon
  • Friske krydderurter til servering

Sådan laver du one pot-kylling med bønner og brune ris

  • Rør olie, honning og alle krydderierne sammen til en marinade. Fordel marinaden på kyllingefileterne, og lad hvile i køleskabet en times tid.
  • Hak løg og blomkål fint.
  • Steg kyllingen i en dyb pande eller stor gryde 5 min. på hver side. Læg til side.
  • Tilsæt alle de øvrige ingredienser til panden, og placér de stegte kyllingefileter på toppen. Bring i kog.
  • Lad retten småkoge under låg i 40 min.
  • Lad trække i 5 min. med låg på før servering. Smag til med salt og peber, og drys evt. med friske krydderurter.

LÆS OGSÅ: Aftensmad på max 30 minutter


Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background