One pot-kylling med bønner og brune ris
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 50 minutter
Tid i alt: 3 timer - Trækketid: 2 timer
INGREDIENSER
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. akaciehonning
2 tsk. paprika
1½ tsk. timian
1 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. chilipulver
1 tsk. spidskommen
1 tsk. havsalt
Sort peber, friskkværnet
4 kyllingefileter
1 løg
½ blomkål
2 dl brune ris
1 dåse sorte bønner
650 ml kyllingebouillon
Friske krydderurter til servering
Sådan laver du one pot-kylling med bønner og brune ris
- Rør olie, honning og alle krydderierne sammen til en marinade. Fordel marinaden på kyllingefileterne, og lad hvile i køleskabet en times tid.
- Hak løg og blomkål fint.
- Steg kyllingen i en dyb pande eller stor gryde 5 min. på hver side. Læg til side.
- Tilsæt alle de øvrige ingredienser til panden, og placér de stegte kyllingefileter på toppen. Bring i kog.
- Lad retten småkoge under låg i 40 min.
- Lad trække i 5 min. med låg på før servering. Smag til med salt og peber, og drys evt. med friske krydderurter.
Næringsindhold i one pot-kylling pr. person
Energi: 475 kcal
Protein: 37 g
Fedt: 12 g
Kulhydrat: 58 g
Kostfibre: 8 g