Put alt i én gryde - værsgo, træn!

Simregryde med kylling og kål

Sæt maden over, løb en tur ud i det fri og kom hjem til en rygende varm gryderet med kylling, grønkål og kinesisk pak choy.

Simregryde med kylling

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 40 minutter

Tid i alt: 1 time

INGREDIENSER

2 kyllingefileter a 125 g

2 stilke grønkål

1 håndfuld blå vindruer

1 stor sød kartoffel

½ orange peberfrugt

1 pak choy (kinesisk kål)

2 forårsløg

4 fed hvidløg

1 håndfuld frisk timian

1 håndfuld rødbedespirer

½ dl hasselnøddemælk evt. kokosmælk

1 spsk. olivenolie

1 spsk. sojasauce

¼ tsk. havsalt og lidt peberkorn

Sådan gør du

  • Kom olien i bunden af en støbe­jernsgryde.
  • Skær kyllingen i mindre stykker, og kom den nederst i gryden.
  • Skær derefter grøn­sagerne i mindre størrelser.
  • Kom alt ned i gryden, og hæld til sidst hasselnøddemælk og sojasauce ned i bunden.
  • Stil gryden i ovnen ved 175 grader varmluft i 35-40 min.

næringsindhold pr. person

Energi: 417 kcal

Protein: 39,5 g

Fedt: 11,5 g

Kulhydrat: 42,5 g

Kostfibre: 12 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: