Simregryde med kylling og kål

1 time
417 kcal

Sæt maden over, løb en tur ud i det fri og kom hjem til en rygende varm gryderet med kylling, grønkål og kinesisk pak choy.

Put alt i én gryde - værsgo, træn!

Simregryde med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingefileter a 125 g
  • 2 stilke grønkål
  • 1 håndfuld blå vindruer
  • 1 stor sød kartoffel
  • ½ orange peberfrugt
  • 1 pak choy (kinesisk kål)
  • 2 forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 1 håndfuld rødbedespirer
  • ½ dl hasselnøddemælk evt. kokosmælk
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. sojasauce
  • ¼ tsk. havsalt og lidt peberkorn

Sådan gør du

  • Kom olien i bunden af en støbe­jernsgryde.
  • Skær kyllingen i mindre stykker, og kom den nederst i gryden.
  • Skær derefter grøn­sagerne i mindre størrelser.
  • Kom alt ned i gryden, og hæld til sidst hasselnøddemælk og sojasauce ned i bunden.
  • Stil gryden i ovnen ved 175 grader varmluft i 35-40 min.