Simregryde med kylling og kål

1 time
417 kcal

Sæt maden over, løb en tur ud i det fri og kom hjem til en rygende varm gryderet med kylling, grønkål og kinesisk pak choy.

Put alt i én gryde - værsgo, træn!

Simregryde med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingefileter a 125 g
  • 2 stilke grønkål
  • 1 håndfuld blå vindruer
  • 1 stor sød kartoffel
  • ½ orange peberfrugt
  • 1 pak choy (kinesisk kål)
  • 2 forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 1 håndfuld rødbedespirer
  • ½ dl hasselnøddemælk evt. kokosmælk
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. sojasauce
  • ¼ tsk. havsalt og lidt peberkorn

Sådan gør du

  • Kom olien i bunden af en støbe­jernsgryde.

  • Skær kyllingen i mindre stykker, og kom den nederst i gryden.

  • Skær derefter grøn­sagerne i mindre størrelser.

  • Kom alt ned i gryden, og hæld til sidst hasselnøddemælk og sojasauce ned i bunden.

  • Stil gryden i ovnen ved 175 grader varmluft i 35-40 min.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background