Put alt i én gryde - værsgo, træn!

Simregryde med kylling og kål

Sæt maden over, løb en tur ud i det fri og kom hjem til en rygende varm gryderet med kylling, grønkål og kinesisk pak choy.

16. oktober 2015 af Michelle Kristensen

Simregryde med kylling

2 personer

2 kyllingefileter a 125 g
2 stilke grønkål
1 håndfuld blå vindruer
1 stor sød kartoffel
½ orange peberfrugt
1 pak choy (kinesisk kål)
2 forårsløg
4 fed hvidløg
1 håndfuld frisk timian
1 håndfuld rødbedespirer
½ dl hasselnøddemælk evt. kokosmælk
1 spsk. olivenolie
1 spsk. sojasauce
¼ tsk. havsalt og lidt peberkorn


Sådan laver du simregryde

  • Kom olien i bunden af en støbe­jernsgryde.
  • Skær kyllingen i mindre stykker, og kom den nederst i gryden.
  • Skær derefter grøn­sagerne i mindre størrelser.
  • Kom alt ned i gryden, og hæld til sidst hasselnøddemælk og sojasauce ned i bunden.
  • Stil gryden i ovnen ved 175 grader varmluft i 35-40 min.


Mens retten simrer

  • Skift til løbetøj, inden du snitter grønsagerne.
  • Når retten er i ovnen, snører du løbeskoene og smutter af sted på en 5-km's løbetur.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: