karry serveret i en ananas
Leg med maden

En halv ananas kan sagtens gøre det ud for en tallerken. Det får retten til at ligne et caribisk festfyrværkeri, og du sparer opvasken.

One-pot karry med kylling og ananas

Server den lækre karryret i en halv ananas. Det får retten til at ligne et caribisk festfyrværkeri, og du sparer opvasken.

4. juni 2019 af Signe Moesby Leth

One-pot karry med kylling og ananas

Til 4 personer

2 kyllingebrystfileter

1 spsk. ekstra jomfruolivenolie

1 løg

1 gulerod

½ squash

½ rød peberfrugt

200 g ananas

100 g bambusskud, fra dåse

2 ds. kokosmælk

2 dl vand

3½ spsk. gul karrypasta

2½ spsk. fiskesauce

1 spsk. akaciehonning

1 lille håndfuld limeblade

1 dl quinoa

Lidt koriander

Sådan laver du one-pot karry med kylling og ananas

  • Skær kylling i tern. Varm olie op i en gryde, og tilsæt kylling. Svits ved medium til høj varme i et par minutter.
  • Snit løg, gulerod, squash, peberfrugt og ananas groft, og svits med et par minutter.
  • Tilsæt de resterende in­gredienser, og lad retten simre under låg i cirka 20 min.
  • Smag til, og servér med lidt frisk kori­ander på toppen. 

Næringsindhold per person
Energi 476 kcal
Protein 19 g
Fedt 29 g
Kulhydrat 39 g
Kostfibre 5 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: