One-pot karry med kylling og ananas

40 minutter
476 kcal

Server den lækre karryret i en halv ananas. Det får retten til at ligne et caribisk festfyrværkeri, og du sparer opvasken.

karry serveret i en ananas

LEG MED MADEN En halv ananas kan sagtens gøre det ud for en tallerken. Det får retten til at ligne et caribisk festfyrværkeri, og du sparer opvasken.

One-pot karry med kylling og ananas

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 kyllingebrystfileter
  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ løg
  • ½ gulerod
  • ¼ squash
  • ¼ rød peberfrugt
  • 100 g ananas
  • 50 g bambusskud, fra dåse
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 1½ spsk. gul karrypasta
  • 1 spsk. fiskesauce
  • ½ spsk. akaciehonning
  • ½ håndfuld limeblade
  • ½ dl quinoa
  • Lidt koriander

Sådan laver du one-pot karry med kylling og ananas

  • Skær kylling i tern. Varm olie op i en gryde, og tilsæt kylling. Svits ved medium til høj varme i et par minutter.
  • Snit løg, gulerod, squash, peberfrugt og ananas groft, og svits med et par minutter.
  • Tilsæt de resterende in­gredienser, og lad retten simre under låg i cirka 20 min.
  • Smag til, og servér med lidt frisk kori­ander på toppen.