Hvid tortilla-pizza med svampe

30 minutter
522 kcal

Sund-i-et-snuptag-servering til dage, hvor du både skal jonglere legeaftaler og laptop eller bare hellere vil bruge din aften på noget andet end at stå og svede over en simreret. Sæt i gang!

Træfad med pizza med svampe

PIZZA PRONTO – uden dejfingre og hævetid!

© wichmann+bendtsen

Hvid tortilla-pizza med svampe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 300 g svampe, fx brune champignoner, østershatte eller bøgehatte
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 fuldkornstortillaer
  • 80 g mascarpone
  • 80 g mozzarella
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Basilikum, frisk

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 175 gr. varmluft.
  • Skær svampe i passende stykker, og steg i olien i 2-3 min. på en varm pande.
  • Smør mascarpone på tortillaerne, fordel svampene og mozzarellaen ovenpå, og drys med lidt salt og peber.
  • Bag i ca. 15 min.
  • Servér med en masse frisk basilikum på toppen.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza

TIP! Sørg for, at fyldet ikke er for vådt, hvis du vil have tortillabundene sprøde. Har du god tid, kan pizzaen selvfølgelig også laves på en hjemmebagt bund.