Pak lakse-stykker ind i bagepapir med blomkål, asparges og citron. Bag dem i 20 minutter, og servér dem direkte i bagepapiret – rustikt og fuld af saft og smag!
Skrub kartofler, fordel dem på to stykker bagepapir, dryp med rapsolie, og drys med salt og hakkede krydderurter. Pak kartoflerne ind, bind hver ende med køkkensnor, og bag dem på en rist 20 min. ved 200 grader.
Læg de to stykker laks på hver deres stykke bagepapir.
Vrik asparges, lad dem knække, og skær enderne til. Skær guleroden i lange stave. Skær blomkål i tynde tværskiver, og skær fire skiver citron.
Læg asparges på den ene siden af laksen, gulerodsstave på den anden side og blomkål og citron på laksen. Dryp olie over, og drys let med salt.
Saml papiret om fisk og grønt, og bind med køkkensnor. Bag i 15 min. ved 200 grader.
Åbn pakkerne, og anret med brøndkarse og et kværn peber.