Kylling med linsesalat

30 minutter
559 kcal

Supersund ret med lækker mozzarella.

Kylling med linsesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 150 g kyllingebryst med skind
  • Salt
  • Peber
  • 50 g grønne linser
  • 2 rødløg
  • 200 g rød peber
  • Saften af 1 citron
  • 4 soltørrede tomater i olie
  • 1 kugle mozzarella
  • 300 g broccoli
  • Lidt basilikumblade
  • 2 tsk. olivenolie
  • 100 g salatblanding

Tilberedning

Gnid kyllingen med salt og peber og lidt citronsaft. Stil i ovnen i 25 min. Kog linserne efter anvisning på pakken. Vend linser med løg og peberfrugt i smalle strimler, citronsaft, tomater i småstykker, mozzarella smuldret i stykker, blancherede broccolibuketter, lidt basilikum. Anret linsesalaten sammen med salatblade, og dryp med olivenolie. Serveres til de stegte kyllingestykker.