Slank livret: Kylling i karry med sprøde grønsager

5. januar 2009 af I FORM

Ingredienser til 1 person
80 g gulerod
100 g porre
150 g spidskål
50 g sukkerærter
100 g kyllingebryst
½ tsk. jordnøddeolie
1 fed hvidløg
2 cm ingefær
½ rød chili
1 spsk. karry
1 spsk. kokosmel
Salt
Peber
½ dl Cultura
Frisk koriander
Forårsløg
30 g grove ris

Tilberedning

Rens og skær alle grønsager skråt ud. Kog kylling (fjern skind og ben) i 10 min., og skær i mindre stykker. Kom olie i wok, og brænd hvidløg, ingefær og chili med karry af i 15 sek. Kom grønsager i, undtagen ærter, rør rundt, og kog af. Tilsæt kokosmel og 1 dl vand, og lad det simre i 5 min. Kog nu risen. Smag retten til med salt og peber, put ærter i, vend den med Cultura, og undgå, at det koger. Server retten i en dyb tallerken med ris vendt i, og drys med hakket koriander og forårsløg.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: