Slank livret: Kylling i karry med sprøde grønsager

30 minutter
535 kcal

Kylling i karry med sprøde grønsager

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 160 g gulerod
  • 200 g porre
  • 300 g spidskål
  • 100 g sukkerærter
  • 200 g kyllingebryst
  • 1 tsk. jordnøddeolie
  • 2 fed hvidløg
  • 4 cm ingefær
  • 1 rød chili
  • 2 spsk. karry
  • 2 spsk. kokosmel
  • Salt
  • Peber
  • 1 dl Cultura
  • Frisk koriander
  • Forårsløg
  • 60 g grove ris

Tilberedning

  • Rens og skær alle grønsager skråt ud.

  • Kog nu risen

  • Kog kylling (fjern skind og ben) i 10 min., og skær i mindre stykker.

  • Kom olie i wok, og brænd hvidløg, ingefær og chili med karry af i 15 sek. Kom grønsager i, undtagen ærter, rør rundt, og kog af.

  • Tilsæt kokosmel og 1 dl vand, og lad det simre i 5 min.

  • Smag retten til med salt og peber, put ærter i, vend den med Cultura, og undgå, at det koger.

  • Server retten i en dyb tallerken med ris vendt i, og drys med hakket koriander og forårsløg.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background