Slank livret: Kylling i karry med sprøde grønsager

5. januar 2009 af I FORM

Ingredienser til 1 person
80 g gulerod
100 g porre
150 g spidskål
50 g sukkerærter
100 g kyllingebryst
½ tsk. jordnøddeolie
1 fed hvidløg
2 cm ingefær
½ rød chili
1 spsk. karry
1 spsk. kokosmel
Salt
Peber
½ dl Cultura
Frisk koriander
Forårsløg
30 g grove ris

Tilberedning

Rens og skær alle grønsager skråt ud. Kog kylling (fjern skind og ben) i 10 min., og skær i mindre stykker. Kom olie i wok, og brænd hvidløg, ingefær og chili med karry af i 15 sek. Kom grønsager i, undtagen ærter, rør rundt, og kog af. Tilsæt kokosmel og 1 dl vand, og lad det simre i 5 min. Kog nu risen. Smag retten til med salt og peber, put ærter i, vend den med Cultura, og undgå, at det koger. Server retten i en dyb tallerken med ris vendt i, og drys med hakket koriander og forårsløg.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler