Slank livret: Kylling i karry med sprøde grønsager

30 minutter
535 kcal

Kylling i karry med sprøde grønsager

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 160 g gulerod
  • 200 g porre
  • 300 g spidskål
  • 100 g sukkerærter
  • 200 g kyllingebryst
  • 1 tsk. jordnøddeolie
  • 2 fed hvidløg
  • 4 cm ingefær
  • 1 rød chili
  • 2 spsk. karry
  • 2 spsk. kokosmel
  • Salt
  • Peber
  • 1 dl Cultura
  • Frisk koriander
  • Forårsløg
  • 60 g grove ris

Tilberedning

  • Rens og skær alle grønsager skråt ud.
  • Kog nu risen
  • Kog kylling (fjern skind og ben) i 10 min., og skær i mindre stykker.
  • Kom olie i wok, og brænd hvidløg, ingefær og chili med karry af i 15 sek. Kom grønsager i, undtagen ærter, rør rundt, og kog af.
  • Tilsæt kokosmel og 1 dl vand, og lad det simre i 5 min.
  • Smag retten til med salt og peber, put ærter i, vend den med Cultura, og undgå, at det koger.
  • Server retten i en dyb tallerken med ris vendt i, og drys med hakket koriander og forårsløg.