Slank livret: Kylling i karry med sprøde grønsager

30 minutter
535 kcal

Kylling i karry med sprøde grønsager

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 160 g gulerod
  • 200 g porre
  • 300 g spidskål
  • 100 g sukkerærter
  • 200 g kyllingebryst
  • 1 tsk. jordnøddeolie
  • 2 fed hvidløg
  • 4 cm ingefær
  • 1 rød chili
  • 2 spsk. karry
  • 2 spsk. kokosmel
  • Salt
  • Peber
  • 1 dl Cultura
  • Frisk koriander
  • Forårsløg
  • 60 g grove ris

Tilberedning

  • Rens og skær alle grønsager skråt ud.

  • Kog nu risen

  • Kog kylling (fjern skind og ben) i 10 min., og skær i mindre stykker.

  • Kom olie i wok, og brænd hvidløg, ingefær og chili med karry af i 15 sek. Kom grønsager i, undtagen ærter, rør rundt, og kog af.

  • Tilsæt kokosmel og 1 dl vand, og lad det simre i 5 min.

  • Smag retten til med salt og peber, put ærter i, vend den med Cultura, og undgå, at det koger.

  • Server retten i en dyb tallerken med ris vendt i, og drys med hakket koriander og forårsløg.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background