4 personer
4 store tomater
Salsa:
4 mellemstore, blandede tomater
1 gul eller rød peberfrugt
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 rød chili
1 lille bundt basilikum
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. olivenolie
4 kyllingebrystfileter
Rapskimolie
Havsalt
Friskkværnet sort peber
1 citron
Tilberedning
Skær toppen af 4 store tomater, og udhul dem. Fjern kerner fra de mellemstore tomater, og hak dette kød sammen med toppene fra store tomater. Skær peberfrugt, rødløg, hvidløg og chili (uden kerner) i små tern, og bland med tomattern. Bland nu med hakket basilikum, eddike og olie - og smag til med salt og peber.
Put nu salsa i de store tomater. Gnid kylling med olie, krydr med salt og peber, og steg først ved høj varme på begge sider. Pres citronsaft over kyllingen, og lad saften “koge” op. Steg færdig ved middelvarme, ca. 5 min. Skær kylling i skiver, og anret med de fyldte tomater.