Kyllingebryst med grøn risotto

Saftig kylling med lækker risotto af porre, hvidløg, courgetter, hvidvin og parmesan.

Kyllingebryst med grøn risotto

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

100 g kyllingebryststykker uden skind

Salt

Peber

1 porre

1 fed hvidløg

5 g smør

50 g risottoris

½ dl hvidvin

4 dl bouillon

2 tsk. grøn pesto

150 g grønne courgetter

5 g revet parmesan

Tilberedning

Drys kyllingestykker med salt og peber, og steg dem ved 220 grader i 12-14 minutter. Hak porre og hvidløg, og sauter det i en tykbundet gryde i smørret. Kom risene ved, og når de efter ca. 1 minut er vendt i smørret, kommes vinen ved og koges næsten væk. Så tilsættes ca. 1 dl bouillon ad gangen, til det hele er absorberet i risene. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og risottoen vendes med pesto. Courgetter skæres i stave og dampes. Anret risotto på en tallerken med revet parmesan og kylling ovenpå og med courgette til.

næringsindhold pr. person

Energi: 540 kcal

Protein: 35 g

Fedt: 17 g

Kulhydrat: 64 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: