Kyllingebryst med grøn risotto
1 person
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 20 minutter
Tid i alt: 30 minutter
100 g kyllingebryststykker uden skind
Salt
Peber
1 porre
1 fed hvidløg
5 g smør
50 g risottoris
½ dl hvidvin
4 dl bouillon
2 tsk. grøn pesto
150 g grønne courgetter
5 g revet parmesan
Tilberedning
Drys kyllingestykker med salt og peber, og steg dem ved 220 grader i 12-14 minutter. Hak porre og hvidløg, og sauter det i en tykbundet gryde i smørret. Kom risene ved, og når de efter ca. 1 minut er vendt i smørret, kommes vinen ved og koges næsten væk. Så tilsættes ca. 1 dl bouillon ad gangen, til det hele er absorberet i risene. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og risottoen vendes med pesto. Courgetter skæres i stave og dampes. Anret risotto på en tallerken med revet parmesan og kylling ovenpå og med courgette til.
næringsindhold pr. person
Energi: 540 kcal
Protein: 35 g
Fedt: 17 g
Kulhydrat: 64 g