Kyllingebryst med grøn risotto

30 minutter
540 kcal

Saftig kylling med lækker risotto af porre, hvidløg, courgetter, hvidvin og parmesan.

Kyllingebryst med grøn risotto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kyllingebryststykker uden skind
  • Salt
  • Peber
  • 2 porre
  • 2 fed hvidløg
  • 10 g smør
  • 100 g risottoris
  • 1 dl hvidvin
  • 8 dl bouillon
  • 4 tsk. grøn pesto
  • 300 g grønne courgetter
  • 10 g revet parmesan

Tilberedning

Drys kyllingestykker med salt og peber, og steg dem ved 220 grader i 12-14 minutter. Hak porre og hvidløg, og sauter det i en tykbundet gryde i smørret. Kom risene ved, og når de efter ca. 1 minut er vendt i smørret, kommes vinen ved og koges næsten væk. Så tilsættes ca. 1 dl bouillon ad gangen, til det hele er absorberet i risene. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og risottoen vendes med pesto. Courgetter skæres i stave og dampes. Anret risotto på en tallerken med revet parmesan og kylling ovenpå og med courgette til.