Kyllingebryst med grøn risotto
Saftig kylling med lækker risotto af porre, hvidløg, courgetter, hvidvin og parmesan.
Saftig kylling med lækker risotto af porre, hvidløg, courgetter, hvidvin og parmesan.
Drys kyllingestykker med salt og peber, og steg dem ved 220 grader i 12-14 minutter. Hak porre og hvidløg, og sauter det i en tykbundet gryde i smørret. Kom risene ved, og når de efter ca. 1 minut er vendt i smørret, kommes vinen ved og koges næsten væk. Så tilsættes ca. 1 dl bouillon ad gangen, til det hele er absorberet i risene. De skal være bløde med bid, og konsistensen som grød. Du kan tilsætte mere eller mindre bouillon efter behov. Der slukkes, og risottoen vendes med pesto. Courgetter skæres i stave og dampes. Anret risotto på en tallerken med revet parmesan og kylling ovenpå og med courgette til.