Læg kyllingebrystfileter i teriyaki, og stil dem på køl i min. 6 timer.
Steg så fileterne på begge sider på en slip let-pande i det marinade, der hænger ved kyllingen. Steg dem først ved høj varme på begge sider, hæld nu resterende marinade ved, og lad kyllingefileterne simre færdig ved middelvarme, ca. 7 min. på hver side.
Rengør feldsalat, og skræl og skær kiwier i både.
Lav dressing af olie, eddike, finthakkede skalotteløg, salt og friskkværnet sort peber.
Skær kyllingfileterne i halvtykke skiver, og arranger dem med feldsalat og kiwi. Hæld til sidst dressingen hen over.
I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app. Læs mere om I FORM digital
Videotræninger mellem 10 og 30 min.
Løbeprogrammer med lydguide
Adgang til 1000+ sunde opskrifter
Mail med ny sund madplan hver uge
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-