Marineret kyllingebryst med kiwisalat

20 minutter
256 kcal

Kaloriefattig nydelse med et læskende indslag.

Marineret kyllingebryst med kiwisalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingefileter
  • ½ dl teriyaki
  • 50 g feldsalat
  • 2 grønne kiwier

Dressing:

  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ spsk. hvidvinseddike
  • Lille skalotteløg
  • Havsalt
  • Sort peber

Tilberedning

  • Læg kyllingebrystfileter i teriyaki, og stil dem på køl i min. 6 timer.
  • Steg så fileterne på begge sider på en slip let-pande i det marinade, der hænger ved kyllingen. Steg dem først ved høj varme på begge sider, hæld nu resterende marinade ved, og lad kyllingefileterne simre færdig ved middelvarme, ca. 7 min. på hver side.
  • Rengør feldsalat, og skræl og skær kiwier i både.
  • Lav dressing af olie, eddike, finthakkede skalotteløg, salt og friskkværnet sort peber.
  • Skær kyllingfileterne i halvtykke skiver, og arranger dem med feldsalat og kiwi. Hæld til sidst dressingen hen over.