Marineret kyllingebryst med kiwisalat

Kaloriefattig nydelse med et læskende indslag.

3. november 2008 af I FORM

4 personer

4 kyllingefileter
1 dl teriyaki
100 g feldsalat
4 grønne kiwier


Dressing:

2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
Lille skalotteløg
Havsalt
Sort peber


Tilberedning
Læg kyllingebrystfileter i teriyaki, og stil dem på køl i min. 6 timer. Steg så fileterne på begge sider på en slip let-pande i det marinade, der hænger ved kyllingen. Steg dem først ved høj varme på begge sider, hæld nu resterende marinade ved, og lad kyllingefileterne simre færdig ved middelvarme, ca. 7 min. på hver side. Rengør feldsalat, og skræl og skær kiwier i både. Lav dressing af olie, eddike, finthakkede skalotteløg, salt og friskkværnet sort peber. Skær kyllingfileterne i halvtykke skiver, og arranger dem med feldsalat og kiwi. Hæld til sidst dressingen hen over.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: