Marineret kyllingebryst med kiwisalat

Kaloriefattig nydelse med et læskende indslag.

3. november 2008 af I FORM-redaktionen

Marineret kyllingebryst med kiwisalat

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

4 kyllingefileter

1 dl teriyaki

100 g feldsalat

4 grønne kiwier

Dressing:

2 spsk. olivenolie

1 spsk. hvidvinseddike

Lille skalotteløg

Havsalt

Sort peber

Tilberedning

  • Læg kyllingebrystfileter i teriyaki, og stil dem på køl i min. 6 timer. 
  • Steg så fileterne på begge sider på en slip let-pande i det marinade, der hænger ved kyllingen. Steg dem først ved høj varme på begge sider, hæld nu resterende marinade ved, og lad kyllingefileterne simre færdig ved middelvarme, ca. 7 min. på hver side.
  • Rengør feldsalat, og skræl og skær kiwier i både. 
  • Lav dressing af olie, eddike, finthakkede skalotteløg, salt og friskkværnet sort peber.
  • Skær kyllingfileterne i halvtykke skiver, og arranger dem med feldsalat og kiwi. Hæld til sidst dressingen hen over.

næringsindhold pr. person

Energi: 256 kcal

Protein: 27 g

Fedt: 12 g

Kulhydrat: 12 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: