Marineret kyllingebryst med kiwisalat
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 5 minutter
Tilberedningstid: 15 minutter
Tid i alt: 20 minutter
INGREDIENSER
4 kyllingefileter
1 dl teriyaki
100 g feldsalat
4 grønne kiwier
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvidvinseddike
Lille skalotteløg
Havsalt
Sort peber
Tilberedning
- Læg kyllingebrystfileter i teriyaki, og stil dem på køl i min. 6 timer.
- Steg så fileterne på begge sider på en slip let-pande i det marinade, der hænger ved kyllingen. Steg dem først ved høj varme på begge sider, hæld nu resterende marinade ved, og lad kyllingefileterne simre færdig ved middelvarme, ca. 7 min. på hver side.
- Rengør feldsalat, og skræl og skær kiwier i både.
- Lav dressing af olie, eddike, finthakkede skalotteløg, salt og friskkværnet sort peber.
- Skær kyllingfileterne i halvtykke skiver, og arranger dem med feldsalat og kiwi. Hæld til sidst dressingen hen over.
næringsindhold pr. person
Energi: 256 kcal
Protein: 27 g
Fedt: 12 g
Kulhydrat: 12 g