Kartoffelsuppe med kikærter

40 minutter
603 kcal

Varmende, cremet og spækket med kostfibre, denne kartoffelsuppe er ikke bare lækker, den er også både sund og billig.

Kartoffelsuppe med kikærter ved siden af

En fyldig kartoffelsuppe med ekstra protein i form af kikærter.

Kartoffelsuppe med kikærter

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g kartofler
  • 1 porre
  • 1 fennikel
  • 100 g kogte kikærter
  • 200 g groft brød
  • 1 tsk. olivenolie
  • Lidt stødt koriander
  • 8 dl bouillon
  • Salt og peber

Tilberedning af kartoffelsuppe

  • Skræl kartofler, porre og fennikel. Skær herefter i mindre stykker.

  • Sauter nu porre og fennikel i lidt olie med koriander, tag en skefuld af blandingen fra til pynt, og kom så kartoffel og bouillon ved. Kog så i 20 min.

  • Purer til en glat suppe, der tilsættes kogte kikærter, og smag til med salt og peber. Pynt evt. med lidt fennikel- og porresauté, og server.

Sund bonus

Suppen bugner af kostfibre og dækker derfor næsten 60 % af dit dagsbehov for de fordøjelsesfremmende planterester.