Læs også

Kvinde spiser grøntsagssuppe med rejer

Sunde supper

Cremet gulerodssuppe

Stor smagsoplevelse, der styrker dit immunforsvar.

1. januar 2009 af I FORM

2 personer

500 g gulerødder
150 g grønne bønner
Evt. 1 dl tyk yoghurt
200 g groft brød
1 skalotteløg
Salt og peber
8 dl grønsagsbouillon


Tilberedning:
Skræl gulerødder, og pil løg. Hak begge dele groft, og kog det i bouillon i 10-15 min., til det hele er mørt. Blend det til en jævn suppe, og smag til med salt og peber. Giv suppen et opkog, mens bønnerne snittes på langs og dyppes 3 min. i kogende vand. Anret suppen med bønner og evt. tyk yoghurt. Server rygende varm med groft brød.

Sund bonus
Rettens helt store styrke er det høje indhold af immunforsvarsstyrkende carotener fra gulerødderne. Desuden er den meget fiberrig og derfor med til at holde din fordøjelse sund og velfungerende.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler