Rød sild med æbler og kapersdressing

15 minutter
186 kcal

Ingen julefrokost uden sild. Disse røde sild serveres med æbler, rødløg og en kapersdressing, og så er der smæk på smagen!

Inviter din familie og venner til en sund julefrokost, og lad dem tage en ret med hver.

Rød sild med æbler og kapersdressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 gammeldags modnede kryddersildefileter
  • rødløg
  • ½ æbler
  • citron
  • ½ potter brøndkarse

Dressing

  • 66 g skyr
  • 1 spsk. drænede kapers
  • lille bdt. dild
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Start med dressingen, så den kan komme på køl, mens resten anrettes.

  • Rør skyr med drænede kapers og finthakket dild, og smag til med peber.

  • Dræn silden. Skær rødløg i fine ringe.

  • Skær æblerne i meget fine både, og sørg for, at fladerne får citronsaft med det samme.

  • Anret brøndkarsen med æbler, løg, sild og dressing.

Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter