Sunde opskrifter Aftensmad Rød sild m... Rød sild med æbler og kapersdressing 15 minutter 186 kcal Ingen julefrokost uden sild. Disse røde sild serveres med æbler, rødløg og en kapersdressing, og så er der smæk på smagen! Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 17. november 2014 Inviter din familie og venner til en sund julefrokost, og lad dem tage en ret med hver. Rød sild med æbler og kapersdressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 gammeldags modnede kryddersildefileter ⅓ rødløg ½ æbler ⅓ citron ½ potter brøndkarse Dressing 66 g skyr 1 spsk. drænede kapers ⅓ lille bdt. dild Havsalt og friskkværnet sort peber Sådan gør du Start med dressingen, så den kan komme på køl, mens resten anrettes. Rør skyr med drænede kapers og finthakket dild, og smag til med peber. Dræn silden. Skær rødløg i fine ringe. Skær æblerne i meget fine både, og sørg for, at fladerne får citronsaft med det samme. Anret brøndkarsen med æbler, løg, sild og dressing. Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter FiskÆbleJulJulemad