Undgå stress og røde kinder denne jul, og inviter dine gæster til sund julemad.

Rejecocktail med granatæbler

En gammel klassiker i nye og mere julede klæder, rejecocktail med granatæbler på radicchio og julesalat.

18. november 2014 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Rejecocktail

6 personer

1 julesalat
1 radicchiosalat
300 g håndpillede rejer i vandlage
Et lille bdt. dild
1 granatæble

Dressing

200 g skyr
3 spsk. mayonnaise
½ økocitron
2 spsk. koncentreret tomatpuré
½ tsk. cayennepeber
2 tsk. worchestershiresauce
1 tsk. cognac
Tabasco
Havsalt og friskkværnet sort peber.


Sådan gør du

  • Start med dressingen, så den kan stå på køl, mens resten anrettes.
  • Pisk alle ingredienser manuelt, og smag til med tabasco, salt og peber.
  • Gør salaterne i stand.Dræn rejerne. Nip dilden.
  • Bank på granatæblet med bagsiden af en grydeske hele vejen rundt.
  • Skær det over, og “vend vrangen ud”. Fjern kernerne, og lad dem dumpe ned i en sigte, opsaml saften i en skål.
  • Fjern de hvide membraner fra kernerne.
  • Anret salaterne med rejer, granatæblekerner, dild og dressing.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: