Rejecocktail med granatæbler

15 minutter
135 kcal

En gammel klassiker i nye og mere julede klæder, rejecocktail med granatæbler på radicchio og julesalat.

Undgå stress og røde kinder denne jul, og inviter dine gæster til sund julemad.

Rejecocktail med granatæbler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • julesalat
  • radicchiosalat
  • 100 g håndpillede rejer i vandlage
  • ⅓ bundt dild
  • granatæble

Dressing

  • 66 g skyr
  • 1 spsk. mayonnaise
  • ¼ økocitron
  • ½ spsk. koncentreret tomatpuré
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ½ tsk. worchestershiresauce
  • ⅓ tsk. cognac
  • Tabasco
  • Havsalt og friskkværnet sort peber.

Sådan gør du

  • Start med dressingen, så den kan stå på køl, mens resten anrettes.
  • Pisk alle ingredienser manuelt, og smag til med tabasco, salt og peber.
  • Gør salaterne i stand.Dræn rejerne. Nip dilden.
  • Bank på granatæblet med bagsiden af en grydeske hele vejen rundt.
  • Skær det over, og “vend vrangen ud”. Fjern kernerne, og lad dem dumpe ned i en sigte, opsaml saften i en skål.
  • Fjern de hvide membraner fra kernerne.
  • Anret salaterne med rejer, granatæblekerner, dild og dressing.