Rejecocktail med granatæbler

15 minutter
135 kcal

En gammel klassiker i nye og mere julede klæder, rejecocktail med granatæbler på radicchio og julesalat.

Undgå stress og røde kinder denne jul, og inviter dine gæster til sund julemad.

Rejecocktail med granatæbler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • julesalat
  • radicchiosalat
  • 100 g håndpillede rejer i vandlage
  • ⅓ bundt dild
  • granatæble

Dressing

  • 66 g skyr
  • 1 spsk. mayonnaise
  • ¼ økocitron
  • ½ spsk. koncentreret tomatpuré
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • ½ tsk. worchestershiresauce
  • ⅓ tsk. cognac
  • Tabasco
  • Havsalt og friskkværnet sort peber.

Sådan gør du

  • Start med dressingen, så den kan stå på køl, mens resten anrettes.

  • Pisk alle ingredienser manuelt, og smag til med tabasco, salt og peber.

  • Gør salaterne i stand.Dræn rejerne. Nip dilden.

  • Bank på granatæblet med bagsiden af en grydeske hele vejen rundt.

  • Skær det over, og “vend vrangen ud”. Fjern kernerne, og lad dem dumpe ned i en sigte, opsaml saften i en skål.

  • Fjern de hvide membraner fra kernerne.

  • Anret salaterne med rejer, granatæblekerner, dild og dressing.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background