Hakkebøf med broccoli og sauce verte

15 minutter
531 kcal

Pift hakkebøffen op med aspargesbroccoli og sauce verte på under 30 minutter.

Tallerken med broccoli og bøf

Hakkebøf med broccoli og sauce verte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 dl skyr
  • 2 spsk. mayonnaise eller 2 tsk. koldpresset rapsolie/jomfruolivenolie
  • 2 spsk. purløg, persille og dild
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Citron
  • Hvidløg
  • 250 g hakket kalve- eller oksekød
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 500 g aspargesbroccoli eller almindelig broccoli
  • Koldpresset rapsolie

Sådan laver du hakkebøf med tilbehør

  • Hak krydderurterne fint.

  • Rør skyr med mayonnaise/olie og krydderurter.

  • Smag til med salt, peber, citronsaft og hvidløg.

  • Form to hakkebøffer, "hak” dem, og steg dem i olivenolie.

  • Skær rodenderne til på aspargesbroccolien, og skyl den.

  • Kog vand op med et skvæt rapsolie og et drys salt.

  • Kog den i 1-2 minutter, dræn straks, og anret med hakkebøf og sauce verte.