Tallerken med broccoli og bøf
© Wickmann+bendtsen

Hakkebøf med broccoli og sauce verte

Pift hakkebøffen op med aspargesbroccoli og sauce verte på under 30 minutter.

11. juli 2016 af Anne Larsen & Martin Kreutzer

Hakkebøf med broccoli og sauce verte

2 personer

2 dl skyr

2 spsk. mayonnaise eller 2 tsk. koldpresset rapsolie/jomfruolivenolie

2 spsk. purløg, persille og dild
Havsalt og kværnet sort peber
Citron
Hvidløg
250 g hakket kalve- eller oksekød

1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
500 g aspargesbroccoli eller almindelig broccoli
Koldpresset rapsolie

Sådan laver du hakkebøf med tilbehør

  • Hak krydderurterne fint. 
  • Rør skyr med mayonnaise/olie og krydderurter. 
  • Smag til med salt, peber, citronsaft og hvidløg.
  • Form to hakkebøffer, "hak” dem, og steg dem i olivenolie.
  • Skær rodenderne til på aspargesbroccolien, og skyl den. 
  • Kog vand op med et skvæt rapsolie og et drys salt. 
  • Kog den i 1-2 minutter, dræn straks, og anret med hakkebøf og sauce verte.
Næringsindhold i hakkebøf med tilbehør pr. portion

Energi: 531 kcal
Protein: 52 g

Fedt: 28,7 g

Kulhydrat: 21,1 g

Kostfibre: 8,3 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler