Hakkebøf med broccoli og sauce verte
2 personer
2 dl skyr
2 spsk. mayonnaise eller 2 tsk. koldpresset rapsolie/jomfruolivenolie
2 spsk. purløg, persille og dild
Havsalt og kværnet sort peber
Citron
Hvidløg
250 g hakket kalve- eller oksekød
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
500 g aspargesbroccoli eller almindelig broccoli
Koldpresset rapsolie
Sådan laver du hakkebøf med tilbehør
- Hak krydderurterne fint.
- Rør skyr med mayonnaise/olie og krydderurter.
- Smag til med salt, peber, citronsaft og hvidløg.
- Form to hakkebøffer, "hak” dem, og steg dem i olivenolie.
- Skær rodenderne til på aspargesbroccolien, og skyl den.
- Kog vand op med et skvæt rapsolie og et drys salt.
- Kog den i 1-2 minutter, dræn straks, og anret med hakkebøf og sauce verte.
Energi: 531 kcal
Protein: 52 g
Fedt: 28,7 g
Kulhydrat: 21,1 g
Kostfibre: 8,3 g