Sunde opskrifter Aftensmad Hakkebøf m... Hakkebøf med broccoli og sauce verte 15 minutter 531 kcal Pift hakkebøffen op med aspargesbroccoli og sauce verte på under 30 minutter. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 10. juli 2016 Hakkebøf med broccoli og sauce verte Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 dl skyr 2 spsk. mayonnaise eller 2 tsk. koldpresset rapsolie/jomfruolivenolie 2 spsk. purløg, persille og dild Havsalt og kværnet sort peber Citron Hvidløg 250 g hakket kalve- eller oksekød 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 500 g aspargesbroccoli eller almindelig broccoli Koldpresset rapsolie Sådan laver du hakkebøf med tilbehør Hak krydderurterne fint. Rør skyr med mayonnaise/olie og krydderurter. Smag til med salt, peber, citronsaft og hvidløg. Form to hakkebøffer, "hak” dem, og steg dem i olivenolie. Skær rodenderne til på aspargesbroccolien, og skyl den. Kog vand op med et skvæt rapsolie og et drys salt. Kog den i 1-2 minutter, dræn straks, og anret med hakkebøf og sauce verte. OksekødBroccoliSkyr