Hakkebøf med broccoli og sauce verte

15 minutter
531 kcal

Pift hakkebøffen op med aspargesbroccoli og sauce verte på under 30 minutter.

Tallerken med broccoli og bøf

Hakkebøf med broccoli og sauce verte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 dl skyr
  • 2 spsk. mayonnaise eller 2 tsk. koldpresset rapsolie/jomfruolivenolie
  • 2 spsk. purløg, persille og dild
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • Citron
  • Hvidløg
  • 250 g hakket kalve- eller oksekød
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 500 g aspargesbroccoli eller almindelig broccoli
  • Koldpresset rapsolie

Sådan laver du hakkebøf med tilbehør

  • Hak krydderurterne fint.

  • Rør skyr med mayonnaise/olie og krydderurter.

  • Smag til med salt, peber, citronsaft og hvidløg.

  • Form to hakkebøffer, "hak” dem, og steg dem i olivenolie.

  • Skær rodenderne til på aspargesbroccolien, og skyl den.

  • Kog vand op med et skvæt rapsolie og et drys salt.

  • Kog den i 1-2 minutter, dræn straks, og anret med hakkebøf og sauce verte.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background