Gulerodssalat med bønner
2 personer
400 g gulerødder, gerne i forskellige farverEn stor håndfuld mynte
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. agavesirup, alternativt akaciehonning
2 spsk. hvidvinseddike
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
En stor håndfuld spæde salater, fx radicchio, frisé og rucola
50 g hvide bønner, fra dåse
50 g fetaost
Sådan gør du
- Snit gulerødderne i fine skiver på et snittejern.
- Blend eller hak myntebladene med rapsolie, sirup og eddike til en dressing. Smag til med salt og peber.
- Anret gulerødderne med salater, hvide bønner og feta. Dryp med myntedressingen.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 375 kcal
Protein: 11,8 g
Fedt: 18,3 g
Kulhydrat: 46,4 g
Kostfibre: 10,4 g