Gulerødder

Derfor skal du spise skrællen

Gulerødder indeholder flere A-vitaminer, hvis du spiser dem med skrællen på. Derudover indeholder den grønne top K-vitamin, kalium og klorofyl. Sidstnævnte har stærke antioxidative effekter og menes at kunne forebygge visse former for kræft.

Sådan bruger du den

Skrub gulerødderne i stedet for at skrælle dem, og vask den grønne top. Gnask gulerødderne rå, eller spis dem letdampede. Toppen kan du bruge rå i salater eller klippe som drys på varme retter eller kartoffelsalat.

Kig videre i skrællespanden

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background