Fyldte søde kartofler og tomatsalsa og majskolbe
2 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 25 minutter
Tilberedningstid: 75 minutter
Tid i alt: 100 minutter
INGREDIENSER
2 søde kartofler med skræl
1 kyllingebryst, 200 g
1 økolime, skal og saft
10 kviste koriander
plus lidt til servering
2 æg
1 tsk. havsalt
½ løg, 50 g
½ chili, rød
2 majskolber
400 g cherrytomater
2 peberfrugter, grønne
½ rødløg
2 avocadoer
½ tsk. havsalt
Sådan laver du fyldte søde kartofler med tilbehør
- Prik kartoflerne, og bag dem i ca. 1 time ved 200 gr.
- Steg kyllingebrystet, og skær det i skiver. Riv limeskal, og hak koriander fint. Vend kyllingeskiverne i lidt af limeskallen og lidt af korianderen.
- Del kartoflerne på langs, og udhul dem. Mos kartoffelkødet, og bland det med æg, salt, finthakket løg og chili. Kom blandingen i kartoffelskallerne, og bag i 15 min. ved 225 gr.
- Kog majskolberne møre.
- Skær tomat, peberfrugt, rødløg og avocado i tern, og bland dem til en salsa. Tilføj limesaft og lidt af korianderen.
- Top de bagte kartofler med kyllingeskiver og tomatsalsa.
- Spis resten af salsaen til sammen med majskolberne vendt i lidt af limeskallen og korianderen. Drys lidt koriander over de fyldte kartofler.
Tip! Er du til stærk mad, kan du blande 1 tsk. chilipulver i de forskellige slags fyld.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 719 kcal
Protein: 38,4 g
Fedt: 28,9 g
Kulhydrat: 87,2 g
Kostfibre: 20,4 g