Fyldte søde mexi-kartofler og tomatsalsa og majskolbe

100 minutter
719 kcal

Tag på en kulinarisk tur til Mexico med disse lækre fyldte kartofler med spicy tilbehør.

Tallerken med fyldte søde kartofler

Fyldte søde kartofler og tomatsalsa og majskolbe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 søde kartofler med skræl
  • 1 kyllingebryst, 200 g
  • 1 økolime, skal og saft
  • 10 kviste koriander
  • plus lidt til servering
  • 2 æg
  • 1 tsk. havsalt
  • ½ løg, 50 g
  • ½ chili, rød
  • 2 majskolber
  • 400 g cherrytomater
  • 2 peberfrugter, grønne
  • ½ rødløg
  • 2 avocadoer
  • ½ tsk. havsalt

Sådan laver du fyldte søde kartofler med tilbehør

  • Steg kyllingebrystet, og skær det i skiver. Riv limeskal, og hak koriander fint. Vend kyllingeskiverne i lidt af limeskallen og lidt af korianderen.
  • Del kartoflerne på langs, og udhul dem. Mos kartoffelkødet, og bland det med æg, salt, finthakket løg og chili. Kom blandingen i kartoffelskallerne, og bag i 15 min. ved 225 gr.
  • Kog majskolberne møre.
  • Skær tomat, peberfrugt, rødløg og avocado i tern, og bland dem til en salsa. Tilføj limesaft og lidt af korianderen.
  • Top de bagte kartofler med kyllingeskiver og tomatsalsa.
  • Spis resten af salsaen til sammen med majskolberne vendt i lidt af limeskallen og korianderen. Drys lidt koriander over de fyldte kartofler.

Prøv også vores fyldte peberfrugter.

TIP! Er du til stærk mad, kan du blande 1 tsk. chilipulver i de forskellige slags fyld.


Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background