Fyldte røde peberfrugter og råmarineret kålsalat

30 minutter
543 kcal

Vil du gerne spise mere grønt i hverdagen? Så er fyldte grøntsager en nem og lækker løsning. Prøv f.eks. disse fyldte peberfrugter med oksekød.

Fyldte peberfrugter med oksekød

FYLDTE, VEGETARISKE PEBERFRUGTER Vil du hellere spise vegetarisk, kan du bytte oksekødet ud med ris og grøntsager.

© Skovdal Nordic

Fyldte peberfrugter med oksekød og tilbehør

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl limesaft
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. sukker
  • ½ dl vand
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie plus lidt til stegning
  • 400 g spidskål
  • 2 peberfrugter, røde
  • 1 løg, lille
  • 200 g hakket oksekød, magert
  • ½ spsk. paprika
  • 20 blade basilikum plus lidt til servering
  • 4 kviste oregano
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 tsk. havsalt
  • 200 g gulerod
  • 60 g cheddarost

Sådan laver du fyldte peberfrugter med tilbehør

  • Rør hakket hvidløg, limesaft, eddike, sukker, vand og 1 spsk. olie sammen til en marinade, til sukkeret er opløst.
  • Snit spidskål, og hæld marinaden over. Lad det trække.
  • Halvér peberfrugterne på langs, og fjern kernehusene.
  • Finhak løg, svits det i olie, og tilsæt oksekød. Vend paprika samt hakket basilikum og oregano i. Tilføj så tomatpuré, salt og revet gulerod.
  • Fyld peberfrugterne med kødfyld, og drys med revet ost. Bag dem i ca. 15 min. ved 200 gr., eller indtil toppen er blevet brun.
  • Servér peberfrugterne med råmarineret kål til, og drys med basilikumblade.

TIP! Er du til stærk mad, kan du blande 1 tsk. chilipulver i de forskellige slags fyld.