Fyldte røde peberfrugter og råmarineret kålsalat

30 minutter
543 kcal

Vil du gerne spise mere grønt i hverdagen? Så er fyldte grøntsager en nem og lækker løsning. Prøv f.eks. disse fyldte peberfrugter med oksekød.

Fyldte peberfrugter med oksekød

FYLDTE PEBERFRUGTER – Vil du hellere spise vegetarisk, kan du bytte oksekødet ud med ris og grøntsager.

© Skovdal Nordic

Fyldte peberfrugter med oksekød og tilbehør

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl limesaft
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. sukker
  • ½ dl vand
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie plus lidt til stegning
  • 400 g spidskål
  • 2 peberfrugter, røde
  • 1 løg, lille
  • 200 g hakket oksekød, magert
  • ½ spsk. paprika
  • 20 blade basilikum plus lidt til servering
  • 4 kviste oregano
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1 tsk. havsalt
  • 200 g gulerod
  • 60 g cheddarost

Sådan laver du fyldte peberfrugter med tilbehør

  • Rør hakket hvidløg, limesaft, eddike, sukker, vand og 1 spsk. olie sammen til en marinade, til sukkeret er opløst.
  • Snit spidskål, og hæld marinaden over. Lad det trække.
  • Halvér peberfrugterne på langs, og fjern kernehusene.
  • Finhak løg, svits det i olie, og tilsæt oksekød. Vend paprika samt hakket basilikum og oregano i. Tilføj så tomatpuré, salt og revet gulerod.
  • Fyld peberfrugterne med kødfyld, og drys med revet ost. Bag dem i ca. 15 min. ved 200 gr., eller indtil toppen er blevet brun.
  • Servér peberfrugterne med råmarineret kål til, og drys med basilikumblade.

TIP! Er du til stærk mad, kan du blande 1 tsk. chilipulver i de forskellige slags fyld.

LÆS OGSÅ: Vores favorit-opskrifter med peberfrugter


Newsletter background