Grønnere frokost – hvordan?
Der findes et hav af alternativer til kødpålæg, som er mindst ligeså lækkert. Her får du inspiration til, hvordan du kan lave en lækker, mættende og vegetarisk frokost.
Der findes et hav af alternativer til kødpålæg, som er mindst ligeså lækkert. Her får du inspiration til, hvordan du kan lave en lækker, mættende og vegetarisk frokost.
Madpakkefolket bestemmer helt selv over deres frokost, mens andre er underlagt, hvad kantinen på jobbet serverer. Et generelt råd er at undgå alle former for kødpålæg.
Brug rester fra aftensmaden i madpakken, eller lav en salat med tun eller bælgfrugter. Vælg pålæg som æg, hummus, laks, makrel i tomat, kartoffel og avocado.
I kantinen kan du gå efter salat suppleret med fugl eller fisk.
LÆS OGSÅ: Undgå kaloriefælderne i kantinen
Kilder: Sisse Fagt, seniorrådgiver hos DTU Fødevareinstituttet, og Maria Felding, klinisk diætist og forfatter til “Den plantebaserede kost”.
Artiklen blev bragt i I FORM nr. 16/2019