Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserprøv at fylde din sandwich med farverigt grønt.
© iStockMadpakkefolket bestemmer helt selv over deres frokost, mens andre er underlagt, hvad kantinen på jobbet serverer. Et generelt råd er at undgå alle former for kødpålæg.
Brug rester fra aftensmaden i madpakken, eller lav en salat med tun eller bælgfrugter. Vælg pålæg som æg, hummus, laks, makrel i tomat, kartoffel og avocado.
I kantinen kan du gå efter salat suppleret med fugl eller fisk.
LÆS OGSÅ: Undgå kaloriefælderne i kantinen
Kilder: Sisse Fagt, seniorrådgiver hos DTU Fødevareinstituttet, og Maria Felding, klinisk diætist og forfatter til “Den plantebaserede kost”.
Artiklen blev bragt i I FORM nr. 16/2019
Få de bedste tips til din træning, de lækreste opskrifter og den nyeste viden om sundhed.
LIGE NU: Få 6 gratis hjemmetrænings-programmer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Glæd dig til at komme i topform og booste din forbrænding med verdens bedste øvelser!
Ja tak, jeg vil gerne modtage I FORMs nyhedsbrev med spændende
artikler samt markedsføring om I FORM via e-mail.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs mere