Stram dit problemområde op

Har du en delle, som nager dig, så tjek træner Frida Hallqvists strategier her til henholdsvis mave, baller og arme.

Kvinde punkterer balloner foran deller

STRAM OP – tjek hvordan du effektivt strammer baller, mave eller arme op.

© Jakob Helbig

Har du et ømt punkt på din krop, som du gerne vil gøre noget ved, så tilbyder vi dig en hjælpende hånd her. Vi kan ikke love dig mirakler og en helt anden kropsbygning, for den afhænger af dine gener.

Er du overvægtig, er du først og fremmest nødt til at tabe dig, og her handler det især om at justere på din kost. Desværre kan vi ikke selv bestemme, hvor på kroppen vi vil tabe fedt, men vi kan dog godt hjælpe generne lidt på vej via målrettet træning.

Til kamp mod 3 typiske deller

Træner Frida Hallqvist har udviklet tre strategier, der går til kamp mod de typiske deller på maven, på ballerne og på overarmene.
Da du ikke kan punktslanke dig, giver det ikke mening kun at træne de berørte områder. Du skal derfor træne hele kroppen, hvilket øger din forbrænding maksimalt, og dertil kommer så en række håndplukkede øvelser, der har ekstrafokus på de tre ømme punkter.

Strategierne er testet på tre kvinder med hver deres problemområde. Se de flotte resultater herunder, og find den strategi, du skal følge.

Line, 35 år, fik has på mavedellen

LINE, 35 ÅR, FIK HAS PÅ MAVEDELLEN VÆGT Før: 76,7 kg Efter 66 kg FEDTPROCENT Før: 37,5 Efter: 30,4 TALJEMÅL: Før: 86 cm Efter: 71 cm

Freja på 33 år smed 9 cm om hofterme

FREJA PÅ 33 ÅR SMED 9 CM OM HOFTERME VÆGT Før: 67,8 kg Efter 62,2 kg FEDTPROCENT Før: 32 Efter: 23,5 HOFTEMÅL Før:105 cm Efter: 96 cm TALJEMÅL: Før: 63 cm Efter: 57 cm

Pia på 47 år fik supertonede arme

PIA PÅ 47 ÅR FIK SUPERTONEDE ARME VÆGT Før: 72 kg Efter 65 kg FEDTPROCENT Før: 34,8 Efter: 24,7 OVERARM: Før: 31 cm Efter: 27,5 cm

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Prøv 30 dage gratis


  Newsletter background