Spis din mave flad på 3 dage

3 dage er nok til at fjerne den værste muffintop og få maven ind på det rette, flade spor. Følg I FORM-kurens kickstart, og oplev selv, hvilken forskel du kan opnå på bare 3 dage, hvis du vælger dine råvarer med omhu.

Få en flot og flad mave med I FORM-kurens træningsprogram.

Flad mave på 3 dage

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men selv om maven måske ikke er totalt flad efter 3 dage, er det faktisk muligt at opnå en forskel på kort tid.
Vælger du de rigtige madvarer, og træffer du velovervejede fravalg, er det både muligt at brænde mavefedt af og bringe ro til mave-tarm-systemet og dermed styrke madens rejse gennem systemet. Tilsammen vil det allerede på tre dage give de første synlige resultater, hvilket får din motivation i top og skaber den bedst tænkelige start på et vægttabsforløb, der de næste uger dag for dag vil gøre din mave fladere.

Træn maven flad med I FORM- kuren. Se det fulde program her

Sådan spiser du din mave flad

Se madplanen til en 3-dages kickstart herunder, og få masser af tips til, hvilke madvarer du skal undgå og hvilke der giver dig en flad mave.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background