Foam roller, redondo bold, træningselastik og yogamåtte.
TRÆN HJEMME

Med I FORMs store træningspakke kan du forvandle din stue til et fitnesscenter og træne effektivt derhjemme for under 200 kroner! 

© Jacob Helbig

Træn effektivt derhjemme – her er det vigtigste udstyr!

Med fire enkle træningsredskaber kan du spare turen til fitnesscenteret og træne effektivt og varieret hjemme på stuegulvet. Du får dem alle i I FORMs store træningspakke.

27. august 2018

Hjemmetræning kan være mindst lige så effektivt som en tur i fitnesscenteret, især hvis du har det rette udstyr til at udfordre kroppen og få sved på panden. 

Lige nu har du chancen for at få alt, hvad du skal bruge til at træne dig stærk og sund på stuegulvet. Når du bestiller et abonnement af I FORM, får du nemlig:

Komplet træningspakke fra Active Fit

Pakken består af 4 numre af I FORM plus hele fire uundværlige træningsredskaber til din hjemmetræning:

 1. Yogamåtte – uundværlig til hjemmetræning
 2. Redondo-bold – perfekt til mave og baller
 3. Foam roller – fjerner smerter og ømhed
 4. Træningselastik – styrker hele kroppen

  SE TILBUD: 4 numre af I FORM + HELE træningspakken. KUN 149,- + porto!


  Med disse fire redskaber kan du lave et utal af forskellige øvelser for hele kroppen, lige når det passer dig. Du skal ikke bruge overflødig tid på at pakke taske og køre i centeret, og på kolde og regnfulde dage slipper du for at miste al motivation blot ved tanken om at forlade hjemmet.

  Når træningen er færdig, kan redskaberne hurtigt pakkes sammen og gemmes væk i skabet, hvis det kniber med pladsen derhjemme. Eller du kan lade dem ligge fremme og inspirere til at lave et par hurtige øvelser i ny og næ.

  Er du i tvivl om træningspakken er noget for dig? Så læs mere om de enkelte træningsredskaber her:

  Alt det kan du med din nye udstyr til hjemmetræning

   

  Yogamåtte  uundværlig til hjemmetræning

  En måtte er uundværlig, hvis du vil dyrke yoga derhjemme. For at få mest muligt ud af de krævende stillinger, er det vigtigt, at du står stabilt uden af skride. Det sikrer yogamåtten, samtidig med at det bløde underlag generelt gør det mere behageligt at lave liggende øvelser.

  Det gælder alle øvelser, også almindelige styrkeøvelser såsom mavebøjninger, planken og bækkenløft, hvor kroppen hviler mod gulvet. 

  FÅ YOGAMÅTTE + 4 numre af I FORM + hele træningspakken. KUN 149,- + porto!

   
  Elastik øvelse

  Oooog STRÆK! Med et træningselastik kan du styrke hele kroppen uden at bruge vægte. 

  Træningselastik – styrker hele kroppen 

  En elastik er et genialt redskab til at styrke og tone din krop, og så vejer og fylder den absolut ingenting. 

  Du slipper for at have store tunge håndvægte liggende og fylde i hjemmet, og når du er på ferie eller weekendbesøg hos familien, kan du nemt snuppe din elastiske træningsmakker med i tasken. 

  Under træningen har elastikken den fordel, at dine muskler skal kæmpe for at bevare stabiliteten i en øvelse, når gummiet er godt spændt. Undervejs kan du bruge den både som erstatning for håndvægte til øvelser som dødløft eller rows og til at gøre modstanden endnu større i squats, armbøjninger eller andre klassiske øvelser. 

  6 effektive øvelser med elastik

  Der findes ikke en kropsdel, som ikke kan udfordres af træningselastikken, og ved at stramme eller løsne grebet kan du nemt gøre modstanden enten større eller mindre. Er du skadet, er det lange gummibånd også oplagt at bruge til en nænsom genoptræning. 

  FÅ TRÆNINGSELASTIK: Få 4 numre af I FORM + HELE træningspakken. KUN 149,- + porto!


   
  Verdens bedste balle-øvelse med redondo-bold

  Redondo-bold – perfekt til mave og baller

  En redondo-bold er en lille blød og oppustelig bold, som er en særdeles effektiv makker, når du skal lave styrkeøvelser i hjemmet. 

  Den giver dig mulighed for at arbejde med balance og stabilitet i alle øvelser og hjælper dermed musklerne til at udvikle sig optimalt. Du får også lettere fat i en række små muskler, når balancen bliver udfordret i hver bevægelse. 

  Du kan styrke alle dele af kroppen med en redondo-bold, men især mave og baller har mulighed få at blive strammet op. Efter træningen kan du lukke luften ud af bolden igen og pakke den sammen til at fylde minimalt i skabet. 

  FÅ REDONDO-BOLD + resten af træningspakken og træn mave og baller effektivt. KUN 149,- + porto!

   

  Foam roller  fjerner smerter og ømhed

  Når træningen er slut, vil kroppen elske dig for en tur på foam rolleren. Den rullende massage sætter nemlig gang i blodcirkulationen og reducerer dermed ømheden i musklerne. 

  Også inden træningen er det en fordel at bruge foam roller til at varme musklerne op og øge deres elasticitet, så du kan præstere bedre, mens du sveder. 

  I det hele taget er det smart at have din foam roller liggende fremme derhjemme, for jo oftere du ruller, jo bedre. Det mindsker din risiko for skader, hvis du jævnligt udstrækker og masserer dine muskler. 

  Foam rolleren er især god til lægge, lår, baller og ryg. Husk at rulle stille og roligt, og mærk efter, om der er særligt ømme steder, som skal have en ekstra tur undervejs. 

  4 effektive øvelser med foam roller

  FÅ DIN EGEN FOAM ROLLER: 4 numre af I FORM + hele træningspakken. KUN 149,- + porto. TJEK TILBUD HER!

   

  VIDEO: Alt det (og meget mere) kan du med din nye træningpakke

  Vil du have fingre i træningspakken?

  Tjek tilbuddet her!

  Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

  Måske er du interesseret i...

  I FORM anbefaler