Svært stresset: dyrk denne motion

Hvis du er svært stresset, føler du dig syg, fordi dit immunforsvar er svækket. Det kan vise sig på mange ubehagelige måder, men motion kan hjælpe dig.

Sådan føles det

Du føler dig syg, fordi dit immunforsvar er svækket. Din mave brokker sig, dit blodtryk er højere end normalt, og måske er din menstruation uregelmæssig. Du har problemer med at huske ting og har svært ved at være sammen med andre mennesker. Du trøstespiser for at dulme stressen.

Det kan du dyrke

Yoga, meditation, mindfulness, gang.

Hvorfor?

Du har brug for at blive beroliget og komme ned i tempo. I forvejen er dit hjerte belastet af en høj puls og stresshormoner, så hård træning risikerer at overbelaste kroppen.
Din krop skal i stedet lulles ind i en meditativ tilstand, hvor både krop og sind slapper af. En af de bedste ting ved meditation er, at du mærker den fulde effekt med det samme. Så når du føler stressen tage over, kan du meditere kroppen i ro med det samme.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background