Svært stresset: dyrk denne motion

Hvis du er svært stresset, føler du dig syg, fordi dit immunforsvar er svækket. Det kan vise sig på mange ubehagelige måder, men motion kan hjælpe dig.

Sådan føles det

Du føler dig syg, fordi dit immunforsvar er svækket. Din mave brokker sig, dit blodtryk er højere end normalt, og måske er din menstruation uregelmæssig. Du har problemer med at huske ting og har svært ved at være sammen med andre mennesker. Du trøstespiser for at dulme stressen.

Det kan du dyrke

Yoga, meditation, mindfulness, gang.

Hvorfor?

Du har brug for at blive beroliget og komme ned i tempo. I forvejen er dit hjerte belastet af en høj puls og stresshormoner, så hård træning risikerer at overbelaste kroppen.
Din krop skal i stedet lulles ind i en meditativ tilstand, hvor både krop og sind slapper af. En af de bedste ting ved meditation er, at du mærker den fulde effekt med det samme. Så når du føler stressen tage over, kan du meditere kroppen i ro med det samme.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background