Medium stresset: Dyrk denne motion

Hvis du er medium stresset, føler du dig typisk træt og har svært ved at tage dig sammen til at lave noget. Motion kan hjælpe dig.

Sådan føles det

Du føler dig træt det meste af dagen og har svært ved at tage dig sammen til at lave noget. Du har mistet gnisten, og dit humør svinger meget. Du er træt af dit arbejde og tager ikke længere initiativ til noget. Om natten har du svært ved at sove.

Det kan du dyrke:

Løb, cykling, svømning, roning, crosstrainer (men kun i et roligt tempo).

Hvorfor?

De rytmiske gentagelser, når du løber, svømmer eller cykler længe, virker meditative, så du vender blikket indad og lader tankerne flyde. Du behøver ikke at træne særlig lang tid, før du mærker effekten, men fortsætter du længe nok, belønnes du med runner’s high, som er en ultimativ tilstand af lykke, der jager al stress væk. Pas dog på med at give den alt for meget gas, for så vender bøtten, og du bliver endnu mere stresset.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background