Bagt æble med kanel og allehånde

Mellemmåltid

4. december 2011 af I FORM

1 person

5 g smør
5 g mørk muscovado
50 g solbær
⅛ tsk. allehånde
⅛ tsk. muskatnød
½ tsk. kanel
¼ citron
1 mellemstort æble


Tilberedning

Kom smør og sukker i en gryde, og smelt det sammen. Rør solbær, allehånde, friskrevet muskatnød, kanel samt revet skal og saft fra citron i. Halver så æblet, fjern kernehuset, og put fyldet i. De fyldte æbler bages i ovnen ved 160 grader i ca. 25 min., til æblet er mørt.

Tips:
I stedet for muscovado kan du bruge mørk farin.

  • Du træner faktisk ikke:

    Har du brug for at styre din kalorieindtagelse med hård hånd, er det en god idé at reducere mængden af smør og sukker, fordi disse ting giver dig en masse tomme kalorier.


  • Du træner hårdt og meget:

    Du har brug for mange proteiner til dine muskler, når du træner hårdt. Derfor kan du med fordel spise en tyk yoghurt eller fromage frais til dette mellemmåltid.

Hvor meget ved du egentlig om kanel? Bliv klog på krydderiet her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: