Svinekotelet med æbler, selleri og salvie

30 minutter
496 kcal

Svinekotelet serveret alt det bedste fra efteråret.

Svinekotelet med æbler, selleri og salvie

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 250 g mager svinekotelet
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 rødt æble
  • 200 g skalotteløg
  • 2 stilk blegselleri
  • 2 dl æblecider
  • 4 salvieblade
  • 4 spsk. Cultura
  • 400 g grønne bønner

Tilberedning

  • Drys koteletten med salt og peber, og brun den i lidt olie på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Tag op.
  • Skær så æble i både, og steg ved lav varme i 3-4 min. Tag op.
  • Steg nu halverede skalotteløg og blegselleri skåret i mindre stykker i 5 min. Hæld æblecider over, og bring i kog. Rør hakket salvie i, og tilsæt kotelet og æbler igen. Lad det simre i 10 min., til koteletterne er klar. Rør med Cultura til sidst.
  • Server koteletten med sovs, grønsagsblanding og blancherede grønne bønner.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background