Svinekotelet med æbler, selleri og salvie

30 minutter
496 kcal

Svinekotelet serveret alt det bedste fra efteråret.

Svinekotelet med æbler, selleri og salvie

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 250 g mager svinekotelet
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 rødt æble
  • 200 g skalotteløg
  • 2 stilk blegselleri
  • 2 dl æblecider
  • 4 salvieblade
  • 4 spsk. Cultura
  • 400 g grønne bønner

Tilberedning

  • Drys koteletten med salt og peber, og brun den i lidt olie på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Tag op.

  • Skær så æble i både, og steg ved lav varme i 3-4 min. Tag op.

  • Steg nu halverede skalotteløg og blegselleri skåret i mindre stykker i 5 min. Hæld æblecider over, og bring i kog. Rør hakket salvie i, og tilsæt kotelet og æbler igen. Lad det simre i 10 min., til koteletterne er klar. Rør med Cultura til sidst.

  • Server koteletten med sovs, grønsagsblanding og blancherede grønne bønner.