Svinekotelet med æbler, selleri og salvie

30 minutter
496 kcal

Svinekotelet serveret alt det bedste fra efteråret.

Svinekotelet med æbler, selleri og salvie

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

1 person

  • 250 g mager svinekotelet
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 rødt æble
  • 200 g skalotteløg
  • 2 stilk blegselleri
  • 2 dl æblecider
  • 4 salvieblade
  • 4 spsk. Cultura
  • 400 g grønne bønner

Tilberedning

  • Drys koteletten med salt og peber, og brun den i lidt olie på en varm pande ca. 2 min. på hver side. Tag op.
  • Skær så æble i både, og steg ved lav varme i 3-4 min. Tag op.
  • Steg nu halverede skalotteløg og blegselleri skåret i mindre stykker i 5 min. Hæld æblecider over, og bring i kog. Rør hakket salvie i, og tilsæt kotelet og æbler igen. Lad det simre i 10 min., til koteletterne er klar. Rør med Cultura til sidst.
  • Server koteletten med sovs, grønsagsblanding og blancherede grønne bønner.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background