Æbletrifli med vanilje og syltede bær

15 minutter
182 kcal

Dessert

Æbletrifli med vanilje og syltede bær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 æble
  • 2 dl vand
  • 2 tsk. sukker
  • ½ stang vanilje
  • 200 g røde bær
  • 40 g sukker
  • ½ stang vanilje
  • 2 makron
  • 4 spsk. tyk yoghurt

Tilberedning

  • Halver æblet, og tag kernehuset ud.

  • Bring vand, sukker og vaniljekorn i kog. Læg æblet heri, og skru ned. Småkog i ca. 5 min., til æblet er mørt, men sprødt.

  • Kom bærrene, fx hindbær og jordbær, i en gryde med sukker, vaniljekorn og stang. Bring langsomt i kog under låg, og småkog i 5 min.

  • Bræk makron i mindre stykker, og læg den skiftevis med æble, bær og i to lag i glas. Stilles koldt, til det skal spises.

  • Hæld lidt yoghurt over, og server desserten.