Æbletrifli med vanilje og syltede bær

Dessert

15. juli 2015 af I FORM

1 person

1 æble
1 dl vand
1 tsk. sukker
¼ stang vanilje
100 g røde bær
20 g sukker
¼ stang vanilje
1 makron
2 spsk. tyk yoghurt


Tilberedning

Halver æblet, og tag kernehuset ud. Bring vand, sukker og vaniljekorn i kog. Læg æblet heri, og skru ned. Småkog i ca. 5 min., til æblet er mørt, men sprødt. Kom bærrene, fx hindbær og jordbær, i en gryde med sukker, vaniljekorn og stang. Bring langsomt i kog under låg, og småkog i 5 min. Bræk makron i mindre stykker, og læg den skiftevis med æble, bær og i to lag i glas. Stilles koldt, til det skal spises. Hæld lidt yoghurt over, og server desserten.

  • Du træner faktisk ikke:

    Skal kalorieindtaget holdes nede, kan du vælge den simple løsning, som er at droppe desserten og snuppe et stykke frugt. Men du kan også sagtens vælge desserten og så blot spise en mindre portion.


  • Du træner hårdt og meget:

    Hvis du træner hårdt, har du også brug for ekstra proteiner til dine muskler, og her er proteinindholdet i underkanten. Løft det ved at supplere med nogle ekstra skefulde yoghurt af den magre slags.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: