Sunde opskrifter Desserter Æbletrifli... Æbletrifli med vanilje og syltede bær 15 minutter 182 kcal Dessert Af I FORM-redaktionen 15. juli 2015 Æbletrifli med vanilje og syltede bær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 2 æble 2 dl vand 2 tsk. sukker ½ stang vanilje 200 g røde bær 40 g sukker ½ stang vanilje 2 makron 4 spsk. tyk yoghurt Tilberedning Halver æblet, og tag kernehuset ud. Bring vand, sukker og vaniljekorn i kog. Læg æblet heri, og skru ned. Småkog i ca. 5 min., til æblet er mørt, men sprødt. Kom bærrene, fx hindbær og jordbær, i en gryde med sukker, vaniljekorn og stang. Bring langsomt i kog under låg, og småkog i 5 min. Bræk makron i mindre stykker, og læg den skiftevis med æble, bær og i to lag i glas. Stilles koldt, til det skal spises. Hæld lidt yoghurt over, og server desserten. Læs også: Marengs – få en nem opskrift, der lykkes hver gang BærYoghurtÆble