Rørt skyr med tykmælk og hindbær

5 minutter
252 kcal

Simpelt og nærende mellemmåltid med skyr rørt med tykmælk, fyldt med proteiner og lidt pink humør.

Rørt skyr med tykmælk og hindbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 dl ABC-Kultur tykmælk 3,5 %
  • 2 dl skyr
  • 2 tsk. kokosmel
  • 2 tsk. hindbær- eller acaipulver, kan undlades (kan evt. udelades)
  • 2 tsk. citronsaft
  • 20 hindbær eller blåbær
  • 2 spsk. frysetørret hindbær, kan undlades
  • 10 ristede hasselnødder
  • Jernurt, citronmelisse eller mynte

Sådan gør du

  • Rør tykmælken med skyr, kokosmel, citronsaft og eventuelt bærpulver.
  • Anret i en dyb tallerken med friske hindbær eller blåbær på toppen.
  • Pynt med frysetørrede bær, halve ristede hasselnødder og krydderurteblade.

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.