Spejlæg med stenbiderrogn og brøndkarse

5 minutter
160 kcal

Mere enkelt kan det næsten ikke blive. Og så klæder smagen af spejlæg, stenbiderrogn og brøndkarse hinanden fantastisk godt. Servér retten som en lille lækkert ret til frokost, evt. med groft brød til.

Stenbiderrogn sæson og stenbiderrogn opskrifter

STENBIDERROGN ER I SÆSON OM FORÅRET – og vi sørger for, at du får det allerbedste ud af sæsonen.

© wichmann+bendtsen

Spejlæg med stenbiderrogn og brøndkarse

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 æg
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 spsk. stenbiderrogn
  • En håndfuld brøndkarse
  • Havsalt og kværnet sort peber

Sådan gør du

  • Steg æggene på en varm pande i lidt olivenolie.
  • Anret spejlæg med rogn (tilsmagt med salt), brøndkarse og sort peber.

TIP Steg dine spejlæg ved middelhøj temperatur. Dermed får æggene en fin, let skorpe samtidig med, at blommen bliver ordentlig varm.

TIP Mærk evt. forsigtigt med en finger på blommen, inden du tager spejlægget af panden.