Sunde opskrifter Morgenmad Spejlæg me... Spejlæg med linser og pølser 40 minutter 307 kcal Æg og pølser hører sig til på en klassisk brunchtallerken, det gælder også her, hvor vi har piftet op med linser i tomatsauce. Af Augusta Sørensen 1. oktober 2015 Spejlæg med linser og krydrede pølser Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 æg 2 små krydrede pølser a 35 g ½ bundt thaibasilikum Bagte linser ½ dl linser ¾ dl vand ½ fed hvidløg ½ løg Lidt olivenolie til stegning ¾ ds. hakkede tomater ½ tsk. stødt spidskommen ½ tsk. stødt koriander ½ spsk. honning Havsalt Sådan laver du spejlæg med linser Svits løg, hvidløg, krydderier og linser, tilsæt vand langsomt, og lad det koge ind. Når linserne har suget alt vandet til sig, så tilsæt hakket tomat, og kog linserne møre. Smag til med honning og salt. Hæld det i et smurt ildfast fad. Her slås alle æg ud ovenpå – som et stort spejlæg! Bages i ovn ved 180 grader i ca. 12 min., indtil hviden har sat sig. Rist merguezpølserne på en pande, og anret dem i fadet. Top med thaibasilikum. TomatBrunchÆgLinser